- Må utnytte sjansene

VIDEO: Kevin Knappen med noen velvalgte ord før gutta tar en velfortjent sommerferie.

Kevin Knappen er ikke fornøyd med første omgangen av dagens poengdeling hjemme mot Tromsdalen og håper på flere gode prestasjoner ala andre omgangen når guttene er tilbake fra ferie om i underkant av to uker.

- Vi sitter igjen med en litt dårlig følelse, for vi bør vinne denne kampen etter sjanser og spill. Vi er klare på at vi ikke gjør noen god første omgang hvor vi ikke kommer ut som vi ønsker, men så gjør vi noen grep til pause, blant annet et par bytter. Dette gjør at vi ser ut som et helt annet fotballag plutselig og Tromsdalen som har vært formlaget i ligaen de siste rundene må endre sin taktikk. Vi spiller gode femti minutter i andre omgang, men likevel står vi bare igjen med ett poeng.

Hovedtreneren svarer raskt på hva som forårsaker de to vidt forskjellige omgangene.

- Vi er mye bedre i avstandene i og mellom ledd og er fremme i skoa hele vegen i gjennvinningsspillet. Aggresiviteten er mye bedre i andre omgang og det kommuniseres godt i tillegg til at vi tar for oss godt i duellene. Vi viser det i andre omgangen at vi er et godt lag, men må utnytte sjansene vi får mye bedre, forteller en skuffet hovedtrener.

Han er også klar på at HamKam burde stått med mer poeng på tabellen etter de første femten serierundene.

- Vi skulle hatt mer, helt klart. Hvis vi ser bak resultatene er prestasjonene bedre enn resultatene, vi har i flere av kampene hatt muligheten til å ta med oss mer enn vi har gjort. Vi må som nevnt tidligere utnytte sjansene bedre. Vårsesongen er ok gjennomført i serie og cup, hvor vi også ryker marginalt, men det må vi takle og jobbe enda hardere for å få dette vår vei til høsten. HamKam er et høstlag.

HamKam-gutta får nå tolv rolige dager for seg selv og familien før de samles igjen for å forberede høstsesongen i god tid før den 16. serierunden mot Sogndal.

- Gutta for tolv dager hvor de får ta vare på seg selv og familien. Det tror jeg er fornuftig og få litt luft og tid borte fra hverandre. Vi er tett på hverandre gjennom en lang sesong, så det er viktig å lade batteriene før en lang og viktig høstsesong, avslutter Kevin Knappen til hamkam.no.


Annonse fra Obos-ligaen: