Mathias er vår nye keeper

Mathias Eriksen Ranmark, med erfaring fra Eliteserien, hentes på lån fra Molde FK ut sesongen 2020.

Mathias Eriksen Ranmark (24) har skrevet under på en låneavtale som binder ham til HamKam ut 2020-sesongen. Burvokteren har erfaring fra Eliteserien for Molde FK og Mjøndalen (2019) og blir omtalt som en moderne keeper.

Sportssjef Espen Olsen er glad for å dra i land en låneavtale med Molde FK.

- Vi er veldig godt fornøyd med å få Mathias på plass, han er en meget god keeper, som vi har store forventninger til, innleder Olsen, før han forteller mer om Ranmarks kvaliteter:

- Mathias er veldig god med beina og har erfaring fra Eliteserien hvor han har kamper for både Molde FK og Mjøndalen. Han er i en alder hvor han trenger å stå regelmessig og derfor passet dette bra for alle parter, sier Olsen og roser Molde FK for fin dialog og godt samarbeid.

Sportssjefen legger ikke skjul på at en låneavtale er det mest gunstige, spesielt med tanke på utviklingen av våre egne, unge keepere..

- Mathias kommer på ett års låneavtale. Dette var vårt ønske siden vi har to veldig lovende keepere i Andreas Hippe Fagereng og Lars Jendal som vi ønsker å utvikle videre.

Hovedpersonen selv gleder seg til å ta fatt på et prosjekt han falt for umiddelbart:

- Jeg har hørt mye bra om klubben. Det er jo en klubb med et godt navn i Norge. Jeg føler meg ønsket etter å ha snakket med Espen og det ble raskt et enkelt valg, forteller vårt ferskeste tilskudd.

Hamkam.no kommer tilbake med mer når Mathias er på plass i byen.

Velkommen! 

Foto: Molde FK.

Annonse fra Obos-ligaen: