Mehran til Eliteserien

HamKam utvikler både unge spillere og unge ledere. For noen uker siden gikk Simen Bolkan Nordli til Aalesund, nå er det markedssjef Mehran Amundsen-Ansari (32) som får sjansen på øverste nivå. Mehran skal fortsette sin fotballkarriere i Oslo-klubben Vålerenga.

- Det er alltid litt blandete følelser når noen i Kamma får sjansen i en større klubb og bedre liga. Aller helst skulle vi ønsket å beholde våre beste, samtidig som vi ikke ønsker å stå i vegen for verken spillere eller ledere som får sjansen på et enda høyere nivå, fastslår daglig leder John Anders Rise.

Mehran har en enorm arbeidskapasitet og drivkraft i alt han foretar seg og har gjort en meget god jobb hos HamKam på flere områder.

- Dette har ikke overraskende blitt lagt merke til og da blir også ledere attraktive for andre klubber. Når denne muligheten kom har jeg forståelse for at han, som i tillegg er bosatt i Oslo, ønsker å gripe den, sier Rise.

- I utgangspunktet jobber Mehran i HamKam fram til 1.mai og vil ha fullt fokus hos oss. Det er jeg ikke det minste i tvil om, avslutter Rise.

Mehran sjøl oppsummerer tida i Kamma slik:

- Jeg ønsker å rette en stor takk til HamKam som ga meg sjansen og våre samarbeidspartnere som jeg har hatt gleden av å jobbe med i flere sesonger. Vi har sakte, men sikkert tatt mange steg i riktig retning, mener Amundsen-Ansari.

Mehran forteller at han gleder seg enormt til å følge både klubben, laget og ikke minst spillerne i Kamma videre.

- Jeg har fått veldig mange nye venner på denne reisen, som jeg kommer til å ha kontakt med i årene fremover. Gutta i garderoben er unike, slår Mehran fast før han avslutter med en hilsen til supporterne våre:

- Kjære Briskebybanden, supportere og gjengen fra Oslo. Takk for at dere «aksepterte» meg til slutt og takk for den enorme jobben dere legger ned! Et lag uten supportere er ingenting. Jeg gleder meg til å stå med dere i kampene fremover og heie frem gutta til tre poeng!

Hør hva Mehran sier om fremtiden:


Annonse fra Obos-ligaen: