Mehran: - Viktig avtale for oss

VIDEO: Eidsiva blir hovedsponsor for HamKams Gatelag og fortsetter som draktsponsor for HamKam sitt a-lag.

En ny og viktig samarbeidspartner for året er på plass. Eidsiva har i flere år vært en av våre viktigste samarbeidspartnere og forsterker nå samarbeidet ytterligere. Forrige sesong var de synlige på skulderen på draktene, i år vil de få større synlighet ved å være på ryggen for A-lag og G19. Samtidig så blir den viktigste forandringen at de blir HamKam Gatelagets hovedsponsor. Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari, er glad for å fortsette samarbeidet med en så viktig partner.

- Vi i HamKam fotball er glade for at vi har kommet til enighet med Eidsiva i form av forlengelse av vår avtale for kommende sesong. Eidsiva har vært en av våre viktigste samarbeidspartnere gjennom mange år og nå forsterker de også samarbeidet gjennom å bli hovedsponsor for gatelaget. Her vil de profileres på fronten av drakten, mens på A-laget og G19 vil vi se Eidsiva-logoen bak på draktene, sier en meget glad markedssjef i HamKam fotball.

Sponsoransvarlig for Eidsiva, Vibeke Hoelseth, gleder seg til fortsettelsen.
 
- Vi er utrolig glad for å ha inngått ny samarbeidsavtale med HamKam for sesongen 2019. Vi i Eidsiva ser frem til fotballsesongen og har stor tro på at dette blir bra for begge parter. I år har vi også hatt et ønske om å bidra inn mot gatelaget, da dette er et bra lag og et flott tiltak for å skape samhold og mestring, sier sponsoransvarlig Vibeke Hoelseth i Eidsiva.

På videoen ser du Tommy fra Gatelaget og Markus fra A-laget.


Annonse fra Obos-ligaen: