Nersveen ferdig i HamKam

Peder Nersveen og HamKam Fotball skiller lag.

Annonse:

I dag ble det klart at Ull/Kisa-kampen ble Peder Nersveens siste opptreden i HamKam for denne gang. Han blir dermed stående med 24 kamper i HamKam-drakta.

Peder kom til HamKam før denne sesongen, etter å ha tilbrakt hele sin fotballkarrière i Elverum, og har følgende å si om oppholdet på Briskeby.

- Oppholdet på Briskeby og i HamKam har vært et lærerrikt år, hvor jeg har fått mye av det jeg søkte før sesongen. Nye utfordringer og nytt miljø har gjort at jeg har tatt nye steg, forteller Nersveen.

25-åringen fra Elverum kom til HamKam før denne sesongen, og hadde tidligere kun spilt kamper for moderklubben før snuten ble vendt vestover til Hamar. Peder forteller hvordan han har lært klubben å kjenne også fra innsiden.

- Jeg var veldig usikker på hva jeg kunne forvente da jeg kom til en klubb som HamKam, men etter å ha blitt kjent med mange som jobber i og rundt klubben, sitter jeg igjen med veldig mange gode inntrykk. Gode vennskap og en sterk fotballkultur har gjort det til et bra år. Jeg ønsker derfor å takke alle som har bidratt til det.

Unge Nersveen går en spennende fremtid i møte og håper å kunne møte HamKam en gang i fremtiden - i Eliteserien.

- Planen for unge El Pedro er fortsatt ikke helt bankers, men vi skal ikke se bort i fra at jeg spiller mot HamKam i Eliteserien om noen år, avslutter en offensiv Peder Nersveen.

Annonse fra Eliteserien: