Nordal Renhold forsterker samarbeidet

Onsdag formiddag ble ny avtale med Nordal Renhold underskrevet.

Nordal Renhold er satt sammen av veletablerte kvinner og menn, som setter stolthet i arbeidet og leverer kvalitet innefor deres felt. De er dyktige, bruker tid og riktig utstyr for å gi kundene sine det beste tilbudet. Ingen utfordring er for stor, og med riktig innstilling, holdning og innsats, gjør dem til et selskap du vil merke gjør jobben på den måten den skal gjøres.

- Vi har vært med i sponsorgruppa til HamKam i to sesonger nå og det var ingen tvil om at vi skulle være med videre. Gjennom samarbeidet med HamKam har fått inn flere gode og langsiktige oppdrag fra partnere og vi synes det gjøres mye riktig i klubben både på og utenfor banen. Derfor ønsker vi å forsterke og forlenge avtalen med klubben.

- Det er enda viktigere nå at vi er med videre. Nå skal vi vaske opp hele anlegget før spillere og trenere kommer tilbake til vanlig hverdag og treninger igjen, sier daglig leder Jimmy N. Pettersen.

Vi gleder oss til å samarbeide videre med Nordal Renhold som i skrivende stund allerede er i gang med å klargjøre Briskeby foran kommende sesong.

Annonse fra Obos-ligaen: