Norsk G19 landslagsspiller klar

HamKam har i dag blitt enige med Stabæk om en utlånsavtale som gjør venstreback, Morten Renå Olsen til HamKam spiller ut sesongen.

18 år gamle Morten Renå Olsen kommer på et lån ut året fra Stabæk. Morten står med to eliteseriekamper og to cupkamper for Stabæk Fotball i tillegg til en rekke kamper med det norske flagget på brystet. Den unge venstrebacken var også en viktig bidragsyter i at Norge G19 gikk videre til sommeren EM-sluttspill for G19, sammen med Simen og Nico.

Renå Olsen er en spiller hovedtrener Kevin Knappen har hatt i kikkerten gjennom hele vinteren, og var naturligvis en fornøyd mann når signereingen var i boks.

-  Vi er glade for å ha fått til en god avtale med Stabæk, det er en fjær i hatten for HamKam at Eliteserieklubbene ser at HamKam er et bra sted å fortsette utviklingen sin videre, sier en fornøyd hovedtrener til hamkam.no.

 -  Morten er kjent for være en offensiv venstreback som er god med ball, fysisk sterk og med en god innleggsfot, fortsetter en fornøyd Kevin Knappen.

FAMILIE PÅ HAMAR     

Unggutten som har ligget i skorpen på Stabæk sitt a-lag i en lengre periode allerede til tross for sin unge alder ser også frem til å fortsette utviklingen sammen med HamKam i OBOS-ligaen.

- Jeg ser frem til å fortsette utviklingen og få mer førstelagserfaring hos HamKam, og håper både HamKam og jeg skal få god utvikling sammen, starter en håpefull unggutt til hamkam.no

 -  Jeg kjenner jo både Nico og Simen fra aldersbestemte landslag og ser virkelig frem til å spille mer med de, det er jo også dem jeg har mest kontakt med på samlingene våre. I tillegg blir det jo veldig fint å bli enda bedre kjent med Hamar hvor min far er oppvokst, og har tanter, onkler og besteforeldre som fortsatt bor i byen, avslutter Renå Olsen.

Dermed er årets HamKam-stall komplett og vi har dobbel dekning på alle plasser.

Vi ønsker Morten hjertelig velkommen til oss, og gleder oss til å bli bedre kjent!

Morten Renå Olsen

  • Født: 2. juni 1999

  • Tidligere klubber: Graabein og Stabæk

  • 2 Eliteseriekamper og 2 NM-kamper for Stabæk

  • Aktuell: Signert for 1 år med HamKam

Annonse fra Obos-ligaen: