Null poeng tross god kamp

Hans Norbye og HamKam spilte en god kamp mot serielederne Aalesund. Dessverre var bortelaget effektive og tok med seg tre poeng hjem til jugendbyen.

HamKam - AaFK 1-2 (0-1);

Sesongens ellevte serierunde spilles på Briskeby når serielederne Aalesund kommer på besøk. Kampen blir sendt på TV.

HamKam ligger på tiende plass før oppgjøret med tretten poeng. Sist serierunde ble det poengdeling mot tabellnabo Jerv. Aalesund vant knepent 1-0 over Ull/Kisa.

1 min: Vi er i gang!

11 min: 0-1. Etter en rolig åpning med mye ball til hjemmelaget så smeller det. Niklas Castro strekker vrista fra 23 meter og den får en hard bue over Jarosinski og går inn via tverrliggeren.

13 min: Kjempesjanse til HamKam. Emil Sildnes finner Simen Bolkan Nordli på høyresiden. Holdet ble litt skrå og Andreas Lie redder forsøket.

15 min: Ny god mulighet for HamKam. Emil Sildnes får ballen på venstresiden og drar seg fint innover og prøve å curle den i lengste. Lie redder og får returen unna.

30 min: Halvtimen spilt og det er HamKam som triller ball. AaFK-forsvaret ligger kompakt og jakter kontringer. Skapes lite sjanser til nå.

33 min: Simen prøver seg på frispark fra hjørnet av sekstenmeteren. Sikter på nærmeste. Der er Andreas Lie og slår den til hjørnespark som Rubén Alegre er nære på å få hodet på. Sklir dessverre av pannebrasken.

40 min: Onsrud får ballen på tredve meter. Avanserer fem meter før han klemmer til mellom beina på en AaFK-forsvarer. Aalesund-keeperen gir en farlig retur, men blir reddet av broren, Oddbjørn som beiner ballen til innkast.

41 min: Gult kort til Markus Solbakken.

45 min: Lagene går til pause på stilingen 0-1. Bortelaget leder etter et flott mål av Niklas Castro. HamKam har tidvis spilt meget god fotball og har skapt flere gode muligheter. Dessverre uten uttelling.

46 min: Vi er i gang med siste halvdel. Petter Mathias Olsen har kommet inn for Emil Sildnes.

50 min: Gult kort til Jean Alassane Mendy.

53 min: AaFK spiller seg til sin første sjanse foruten målet i første omgang. Castro får avsluttet fra fem meter. Holdet er skrått og Jarosinski redder enkelt. Returen blåses over åttende rad på tribunen.

57 min: God sjanse til HamKam. Simen spilles fri inne i seksten. I stedet for innlegg går han for et overraskende skudd som Andreas Lie er med på. Han har ingen andre valg enn å slå den ut til hjørnespark. Onsrud klarer å ta ned hjørnesparket, men skuddet med høyrefoten flyr over tverrliggeren.

66 min: 1-1. Der satt den endelig! Flott spill ute på venstrekanten mellom Norbye og Olsen. Petter Mathias skjærer forbi høyrebacken og slår førtifem grader ut. Der er Simen Bolkan Nordli og banken ballen kontant i nettet med venstrefoten.

67 min: Ole Erik Midtskogen erstatter Jean Alassane Mendy.

68 min: 1-2. Effektive AaFK slår tilbake umiddelbart. Et innlegg fra høyre treffer Pape Habib Gueye som har vært på banen i et minutt. Han header ballen mot nærmeste. Det ser ut til at Jarosinski gjør en monsterredning, men linjemann dømmer den over streken.

77 min: HamKam spiller god fotball. Olsen spiller ut til Norbye som kommer i stooor fart på venstresiden. Han spiller til Solbakken som prøver å curle den i lengste fra 18 meter.Lie slår den til hjørnespark.

80 min: Odmar Færø har spilt en god kamp og blir klappet av banen når han blir erstattet av Charles Ezeh.

82 min: Niklas Castro får en god skuddmulighet fra 16 meter. Lukasz Jarosinski redder flott.

88 min: Hans Norbye drar seg fint inn fra venstresiden og avslutter fra fem meter Andreas Lie redder, som flere ganger denne dagen, til hjørnespark.

90 min: HamKam presser på for utlikningsmålet.

90 min: HamKam spilte en god kamp mot serielederne Aalesund. Dessverre var bortelaget effektive og tok med seg tre poeng hjem til jugendbyen.

OBOS-ligaen, serierunde 11

• Briskeby, 1867 tilskuere

• HamKam - AaFK 1-2 (0-1)

• Scoringer: 0-1 Niklas Castro (11`), 1-1 Simen Bolkan Nordli (66`), 1-2 Pape Habib Gueye (68`)

• Dommer: Daniel Higraff, Brodd Stavanger

• Gult kort: Markus Solbakken, Jean Alassane Mendy (HamKam)

• HamKam (4-4-1-1); Lukasz Jarosinski - Steffen Skogvang Pedersen, Odmar Færø, Rubén Alegre Guerra, Hans Norbye - Simen Bolkan Nordli, Markus Solbakken, Lars-Gunnar Johnsen, Emil Sildnes - Kristian Lønstad Onsrud - Jean Alassane Mendy

• Innbyttere: Petter Mathias Olsen for Emil Sildnes (46 min.), Ole Erik Midtskogen for Jean Alassane Mendy (67 min.), Charles Ezeh for Odmar Færø (80 min.).

• Ubenyttede reserver: Marco Priis Jørgensen, Jonas Enkerud, Lars Brotangen, Davod Arzani.