Olsen: - Veldig nyttig treningsøkt

VIDEO/BILDEGALLERI: Espen Olsen var fornøyd med mye av det han fikk se på Marienlyst i 1-0 seieren over Strømsgodset. Hør hva Espen sier etter kampen:

Strømsgodset - HamKam 0-1 (0-1);

En god treningskamp på Marienlyst er gjennomført. Nå tar gutta en velfortjent langhelg før de møtes igjen på tirsdag. HamKam tok fortjent ledelsen etter 26 minutter når Jo Nymo Matland får tid til å sikte med et innlegg fra venstrekanten. Inne i feltet møter Jonas Enkerud innlegget perfekt og stanger bortelaget i ledelsen.

Rett før pause får Abu og Matland hver sin sjanse til å øke ledelsen uten hell. Etter pause kommer hjemmelaget best ut, uten å skape noen gode sjanser. HamKam skaper også de største sjansene i andre omgang. Med litt bedre presisjon kunne det blitt både to og tre mål til for gjestene.

Treningskampen ender med 1-0 seier til de for dagen helgrønne. Hør hva Espen Olsen sa etter kampslutt: