Onsrud: - Vi er solide

HamKams toppscorer var fornøyd med seier mot erkerivalen.

Tomålscorer og HamKam-toppscorer, Kristian Lønstad Onsrud, var en meget glad mann etter kampen. 

- Det er alltid morsomt å score mål selvfølgelig. Det er jo ekstra spesielt i dag under hundreårsjubilèet mot erkerivalen foran så mange tilskuere, starter Kristian til hamkam.no.

Kristian står i følge dommerkortet per nå registrert med begge målene, etter en liten usikkerhet rundt det første målet som endrer retning i en Kongsvinger-forsvarer.

- Jeg vet ikke om jeg får begge, men jeg får ihvertfall ett. På det første målet treffer jeg ikke helt bra, jeg er usikker på om ballen har retning mål, og jeg tror den går via Sjølstad og i mål. Mål er mål, konstaterer HamKams toppscorer. På det andre målet får jeg en god pasning fra Simen, en god touch og en liten dragning før jeg treffer godt på skuddet i lengste. Det var veldig deilig å se den gå inn.

Kongsvinger har mye ball underveis i kampen, spesielt midtveis i første omgang og når de jakter reduseringen i andre omgang. Men HamKam gjennomfører en meget god hjemmekamp og vinner fortjent.

- Jeg synes vi er solide hele kampen egentlig, fortsatt noe å gå på med ball, men vi starter kampen bra. Kongsvinger er et godt lag, og jeg føler vi har god kontroll gjennom hele kampen. Vi får også et mål i mot i starten av andre omgang også i denne kampen, men vi viser fantastisk moral og scorer to raske mål. Etter det synes jeg vi står godt i mot og sikrer tre poeng.

Fortjent seier?

- Ja, det synes jeg, avslutter Kristian Lønstad Onsrud.

Annonse fra Obos-ligaen: