Simen valgte Aafk

Simen Bolkan Nordli (20) skal spille for Aalesund FK i 2020.

Unggutten fra Ottestad har, sin unge alder til tross, vært et fast innslag på HamKams a-lag siden 2016-sesongen og står med 86 kamper, 25 mål og 26 målgivende i HamKam-trøya. 

- Jeg er veldig fornøyd med å få denne muligheten. Det er en stor drøm å få spille i Eliteserien, noe jeg forhåpentligvis får muligheten til denne sesongen, starter den ambisiøse angrepsspilleren.

Simen har gitt Hamar-publikummet mange gode opplevelser under sine fire sesonger i klubben. Her er hans beste minner:

- Det er ganske mange høydepunkter, egentlig. Debuten mot Byåsen borte i 2016 var klart et stort høydepunkt for meg. Stort å rykke opp med klubben i mitt hjerte. Spill i OBOS-ligaen har vært stort. Men det blir nok opprykket som står igjen som det beste.

Unggutten har også ved flere anledninger vist at han har nese for scoringer. Her forteller han om goalene han husker best:

- Skal vi si målet borte mot Aalesund? Tverrligger ned. Kanskje de to første målene i OBOS-ligaen hjemme mot Strømmen når vi snur og vinner 3-2 i 2018-sesongen? Det var selvfølgelig morsomt å score mot Aalesund. Scoret jo i begge oppgjørene i år, kanskje det er derfor de vil hente meg, spør Bolkan Nordli med glimt i øyet.

Etter å ha tilbragt sine første tjue år på Ottestad og Hamar venter et nytt eventyr på vestlandet. Simen ser frem til å flytte på seg.

- Det blir spesielt. Veldig rart å være her på Briskeby og se lokalene for siste gang - for denne gang. Jeg gleder meg selvfølgelig til å ta fatt på nye utfordringer, få nye lagkamerater og sånn. Blir selvfølgelig rart å forlate de jeg er glad i her.

- Jeg er spent selv på hva som venter meg når jeg nå tar et steg opp. Selv om det har vært profesjonelt her også de siste sesongene, forventer jeg at det blir enda mer proft nå, avslutter en spent HamKam-supporter, før han legger til:

- På gjensyn! 


Annonse fra Obos-ligaen: