Patrick sendte G19 videre

Patrick Alfei Sæbø var uten tvil kampens beste spiller. Kronet storspillet med å sikre ekstraomganger før han til slutt også ble matchvinner på Føyka.

Asker G19 - HamKam G19 - 1-1 (0-0) 1-2 e.e.o;

Asker kom best i gang på oppgjøret og viste tidlig at motivasjonen virkelig var tilstede hos hjemmelaget. Etter tjue minutter uten målsjanser roet trykket seg fra hjemmelaget og unggutta fra Hamar tok seg bedre tid med ballen. HamKam-gutta spiller seg til to brukbare sjanser like før pause, men både Sander Deglum og Ådne Midtskogen missbruker hver sin gode mulighet.

I andre omgang spiller bortelaget god fotball og spiller til tider over hjemmelaget. Skaper gode målsjanser på løpende bånd uten uttelling. Størst av dem alle var sjansen hvor Anders Jevne Hagen skyter et strålende frispark fra 30 meter, som Asker sin sisteskanse får fistet i krysstanga og ut. På returen kommer Sander Eng Strand, men han blir avverget av en Asker-stopper i siste liten.

Asker var langt fra ufarlige på kontringer og skapte et par muligheter i løpet av andre omgangen etter ballmiss fra våre offensive spillere. Til slutt skulle dem få betalt for kontringene. I det 93`minutt kommer Oscar Tobias Jacobsen alene med keeper, Andreas og setter den sikkert i mål.

Bortelaget sank sammen ute på kunstgresset, med tanken - "det er den dagen..". Men, gutta reiste seg mesterlig. Når dem fikk beskjed om at det var ytterligere to minutter igjen av overtiden gnistret det av de grønnkledde.

Alle mann i angrep har sjeldent passet bedre når Andreas Hippe Fagereng forlater buret på egen banehalvdel for å være med opp på korridorfrispark. Alle mann inne i sekstenmeteren til Asker. Anders Jevne Hagen slår tidenes dødball og treffer Patrick Alfei Sæbø perfekt på pannebrasken. Ottestad-gutten header ballen kontant i nettet og sikrer ekstraomganger på Føyka med siste touchen på ballen i ordinær tid.

I ekstraomgangene var det kun HamKam. Og det var meget fortjent da samme mann ekspederte et meget godt slått innlegg fra Ahmed Ziad Saleh i mål på omtrent nøyaktig samme måte som tidligere i kampen.

Patrick Alfei Sæbø ble dermed dagens mann og sendte HamKam G19 videre til tredje runde i NM G19. Vi gratulerer!

Vi takker Asker G19 for kampen og ønsker dem lykke til i årets serie.

NM G19, cuprunde 2

• Føyka stadion, ca. 50 tilskuere

• Asker G19 - HamKam G19 - 1-1 (0-0) 1-2 e.e.o

• Scoringer: 1-0 Oscar Tobias Jacobsen (90+3`), 1-1 Patrick Alfei Sæbø (90+5`), 1-2 Patrick Alfei Sæbø (95`)

• Avslutninger: 7 - 22

• Avslutninger på mål: 4 - 12

• Dommer: Espen Ramiro Kallerud, Bækkelagets SK

• Gult kort: Adam Johan Strindø, Oskar I. Nesheim (Asker), Sander Eng Strand (HamKam)

• HamKam G19 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Ahmed Ziad Saleh, Ådne Midtskogen, Patrick Alfei Sæbø, Eirik Jacobsen - Henrik Thorkildsen, Esten Grini, Sander Eng Strand, Jørgen Holmlund - Jarmund Øyen Kvernstuen, Sander Deglum

• Innbyttere: Luca Taouss Sveen for Esten Grini (46 min.), Anders Jevne Hagen for Eirik Jacobsen (46 min.), Mads MIguel Nylende for Henrik Thorkildsen (80 min.), Olav Hermansen for Jarmund Øyen Kvernstuen (85 min.).

• Ubenyttede reserver: Tobias Lilleengen (keeper).