Poengdeling hjemme mot Sandnes Ulf

Til tross for mye bra spill og store sjanser for hjemmelaget endte det med poengdeling og 0-0 på Briskeby tirsdag kveld.

HamKam - Sandnes Ulf 0-0 (0-0);

HamKam spiller en god første omgang mot laget som ledet serien med full pott før kveldens oppgjør på Briskeby. De første tjue minuttene skapes det store sjanser mot den solide sisteskansen, Arnold Origi. Den rutinerte sisteskansen som vant cupgull med Lillestrøm i fjor viste frem flere gode redninger når han hindret Aron Dønnum og Ivar Sollie Rønning rundt kvarteret spilt.

Abubakar skapte også flere gode muligheter med sitt gode spill, men også han uten uttelling. En frisk omgang av HamKam som ikke slipper bortelaget til noen store sjanser. De få tilløpene de har i første omgang har Lukasz Jarosinski full kontroll på.

Lagene går dermed til pause på stillingen 0-0.

I andre omgangen forsøker Sandnes Ulf seg med et par farligheter, men Lukasz har fortsatt full kontroll på det som kommer. HamKam forsøker seg også flere ganger ved en opplagt Aron Dønnum i spissen. Dessverre var de største sjansene brukt opp i første omgangen og Arnold Origi har god kontroll på det som kommer i andre omgangen.

Det ender med poengdeling og 0-0 i en kamp hvor HamKam styrer store deler av spillet og slipper til få sjanser i mot.

Vi tar med oss poenget og jobber videre. Vi takker Sandnes Ulf for kampen og ønsker dem lykke til videre i sesongen.