Poengdeling mot Jerv

HamKam - Jerv 1-2 (1-0);

De to tabellnaboene møtes til den tiende serierunden. HamKam ligger på niende plass med tolv poeng, mens bortelaget har ti poeng på ellevte plass.

HamKam kommer til oppgjøret med en rekke på fire kamper med poeng. Uavgjort mot Sogndal og nå sist mot Ull/Kisa forrige helg. Mellom disse oppgjørene ble det to trepoengere mot Notodden og Kongsvinger.

Jerv på sin side kommer fra et sterkt hjemmepoeng mot serielederne fra Aalesund i forrige runde. Før den kampen sto de med to tap på rad, så det er et poengsultent bortelag som kommer på besøk.

1 min: Kampen er i gang.

3 min: Markus Solbakken får ballen på tjue meter og forsøker skudd. Dessverre går den over tverrliggeren til Boujar i Jerv-målet.

7 min: HamKam har startet friskt og spiller god fotball på kunstgresset på Briskeby. Johnsen chipper ballen over forsvaret hvor Bolkan Nordli er på løp. Simen slår hardt og flatt inn og finner nesten Mendy. Dessverre litt for hardt og keeper fanger ballen.

9 min: Plutselig får Chuma Anene stå alene foran Jarosinski etter et innlegg fra venstre. Den giftige spissen med en svak avslutning som triller utenfor stolpen.

12 min: HamKam spiller seg frem til nok en god mulighet. Simen får ballen på tjue meter, finner rom og kliner til. Noen få centimeter over tverrliggeren. Nære.

19 min: Simen Bolkan Nordli får nok en skuddmulighet. Holdet blir litt skrått og unggutten forsøker å legge ballen over keeper og inn i det lengste hjørnet, uten hell.

22 min: 1-0. For et spill! HamKam ruller opp og finner Steffen Skogvang Pedersen på høyresiden. Høyrebacken finner backkollega på motsatt side med en pasning førtifem grader ut. Der kommer Benjamin Gleditsch og setter ballen i krysset fra åtte meter med venstrefoten. Flott mål!

35 min: Rolig periode på Briskeby nå.

40 min: Kjempesjanse! Kristian Lønstad Onsrud spiller Simen fri på høyresiden. Høyrekanten tar seg god tid og avslutter fra åtte meter, men Boujar redder den ut til hjørnespark, som render ut i sanden.

42 min: Markus Solbakken får gult kort og kampens første advarsel.

45 min: HamKam leder meget fortjent 1-0 etter denne første omgangen. Har spilt god fotball og holdt bortelaget unna de store sjansene.

46 min: Kampen er i gang igjen.

53 min: 1-1. HamKam kontrer og blir kontret tilbake. Chuma Anene er alene med Lukasz og gjør ingen feil. 1-1.

60 min: Kjempesjanse til HamKam. Emil Sildnes kommer alene med keeper, men blir hektet og faller. Dommeren vinker spillet videre.

62 min: Jerv får en kjempesjanse. Nok en gang er Anene alene med keeper. Jarosinski redder flott og bortelaget får hjørnespark som blir klarert av HamKam-forsvaret.

67 min: Charles Ezeh erstatter Lars-Gunnar Johnsen som halter av kunstgresset.

71 min: Jean Alassane Mendy forlater banen og blir erstattet av Ole Erik Midtskogen.

78 min: 1-2. Jerv går opp i ledelsen etter at Jan Martin Andersen curler ballen i mål fra 19 meter.

84 min: Jonas Enkerud kommer inn for Emil Sildnes.

85 min: Store muligheter for HamKam. Klabb og babb inne i feltet ender ute på 22 meter hvor Charles Ezeh treffer godt. Skuddet sniker seg utenfor den høyre stolpen til Boujar.

90 min: Det legges til minimum fire minutter.

90 min: 2-2. Der satt den endelig for Markus Solbakken. Og for et mål! Halvvolley fra tretten meter klint i krysset. Det er vakkert.

90 min: Det ender uavgjort 2-2 hjemme mot Jerv i den tiende serierunden. HamKam spiller en strålende første omgang og leder fullt fortjent 1-0 til pause. To scoringer i andre omgang til bortelaget og en flott scoring fra Markus Solbakken sørget for poengdeling.

OBOS-ligaen, serierunde 10

• Briskeby, 1678 tilskuere

• HamKam - Jerv 2-2 (1-0)

• Scoringer: 1-0 Benjamin Gleditsch (22`), 1-1 Chuma Anene (53`), 1-2 Jan Martin Andersen (78`), 2-2 Markus Solbakken (90`)

• Dommer: Sivert Øksnes Amland, Fana Fotball

• Gule kort: Markus Solbakken (HamKam)

• HamKam (4-4-2); Lukasz Jarosinski - Steffen Skogvang Pedersen, Odmar Færø, Rubén Alegre Guerra, Benjamin Gleditsch - Simen Bolkan Nordli, Markus Solbakken, Lars-Gunnar Johnsen, Emil Sildnes - Kristian Lønstad Onsrud, Jean Alassane Mendy

• Innbyttere: Charles Ezeh for Lars-Gunnar Johnsen (67 min.), Ole Erik Midtskogen for Jean Alassane Mendy (71 min.), Jonas Enkerud for Emil Sildnes (84 min.).

• Ubenyttede reserver: Marco Priis Jørgensen, Lars Brotangen, Petter Mathias Olsen, Davod Arzani.