Prisdryss over gatelaget

Som dere tydelig ser på bildet var det ellevill stemning under juleavslutningen hos HamKam Gatelaget.... Kjell stakk av med prisen som Årets spiller, mens Kim fortjent nok ble kåret til Årets ærligste under samlingen på Pizzanini.

Nå skal vi ile til å fortelle at verken Kim og Kjell elsker å posere foran kameraet, og vi som kjenner duoen vet veldig godt vet at de jubler høyt og intenst - men bare inni seg :-)

 Sesongen 2018 ble avsluttet med en stilig og ikke minst smakfull samling etter treningen på Pizzanini. Der fikk spillere, ledere, støttespillere og deler av heiagjengen servert et nydelig måltid, før trenerduoen stod for årets kåring.

Årets spiller: Kjell - bestemann sportlig
Årets ærligste: Kim - har vært på med absolutt alt
Årets toppscorer: Ahmed - godt over 20 seriemål
Årets med framgangsrike: Rebecka - har utviklet seg mest av alle
Årets ambassadør: Jørgen - rekrutterer nye og tar imot nye spillere flott
Årets come-back: Toyi - kom tilbake etter å ha bygd kropp en måned
Årets mest punktlige: Morten - kommer alltid for sent til absolutt alt
Årets solstråle: Tommy - skaper glede og trivsel gjennom å være seg sjøl

Sesongen 2018 kan oppsummeres på ulike måter, men vi nøyer oss med å slå fast at laget har opplevd store triumfer sammen, men samtidig fått oppleve langt tøffere ting enn hva vi hadde håpet på. Gjennom å forsøke å være en så god lagkamerat som mulig, er gjengen i stand til å tåle både oppturer og nedturer. Det har 2018 virkelig bevist!

Denne sesongen har nok en gang vist at laget har noen rause og flotte medspillere rundt laget. Vi vet mange heier på oss, og som trener drister jeg meg til å si at disse spillerne har fortjent både klapp på skulderen og oppmuntrende ord. Mange av oss  er ikke vant med å verken få ros, eller anerkjennelse for jobben vi gjør, men vi settet vanvittig pris på det!

Sesongavslutningen ble toppet med julehilsen og julegaver fra Tor-Ole Kirknes på Kiwi Ridabu og fra Terje Skundberg Transport AS.

Fra før har Midt i matfatet og Specsavers sørget for at Gatelaget kunne invitere til sesongavslutning med deilig mat på Pizzanini.

På vegne av hele laget, vil jeg få lov til å ønske dere alle en god jul og et godt nytt år. Ta vare på hverandre!

Trener-Kai

NB! Gatelaget har nå treningsfri fram til 4. juledag. Da trener vi som vanlig klokka 12.00.

Annonse fra Obos-ligaen: