Vær med i trekningen av sesongkort på Briskeby og Åråsen

5. april var både HamKam- og Lillestrøm-supporterne klare til å lage folkefest under seriepremieren på Briskeby. Slik ble det ikke. Nå møtes lagene i stedet i den neste siste runden lørdag 28. november. Om du hadde billett til seriepremieren kan du kreve pengene tilbake. Om du ikke gjør det, er du med i trekningen av to sesongkort - på enten Briskeby eller Åråsen - sesongen 2021.

- Det som kunne både blitt en fantastisk folkefest og en kamp som ga HamKam fine billettinntekter, er noe helt annet nå foran 600 tilskuere, forklarer Robert Ulven Kvålshagen.

Det er nemlig Robert som nå skal sørge for at de som ønsker å få pengene sine tilbake selvsagt får muligheten til det, mens resten er med i trekningen av sesongkort.

 - 5. april klokken 15.00 var et tidspunkt og en kamp begge lags supportere hadde sett fram til. Kanarifansen kunne trolig fylt opp Briskeby nærmest på egenhånd og Briskebybanden var i full gang med å mobilisere da alt ble snudd på hodet 12. mars, forteller Kvålshagen, som her forklarer hvordan de som ønsker å få tilbake pengene skal gå fram, siden ingen av billettene solgt til kampen i april nå er gyldige.

- Alle som hadde kjøpt billett vil motta et skjema på SMS hvor navn, mobilnummer og epostadresse må fylles inn. Skjemaet må være besvart innen søndag 06.12.20, understreker Kvålshagen.

Alle de som krysser av for at de ikke krever pengene tilbake er med i trekningen av to sesongkort 2021.

  • Vi trekker en Kamma-supporter som vinner to sesongkort på Briskeby, mens for LSK-supporterne ligger det to sesongkort på Åråsen i potten.

Når det gjelder fordelingen av de 600 tilgjengelige billettene 28. november, vil HamKam komme tilbake til hvordan dette skal gjøres, men disse er i utgangspunktet kun tilgjengelige for hjemmesupportere i henhold til NFFs kampprotokoll.

 

Annonse fra Obos-ligaen: