Scoret på kameraten: - Den har jeg ventet lenge på

VIDEO/BILDEGALLERI: Sander Deglum (midten) har virkelig funnet høstformen og satte inn 2-0 mot kameraten og Ottestad-keeper, Vebjørn Strandlie. Det gjorde seieren ekstra god for Ottestad-gutten. Hør hva Sander og Stig sa etter kampslutt:

HamKam 2 - Ottestad 2-0 (2-0);

Gjestene fra Ottestad kom til Briskeby med samme poengsum som HamKam-rekruttene før nest siste serierunde. Det ønsket hjemmelaget å gjøre noe med.

Allerede etter tolv minutter får vi kveldens første av to scoringer. Et flott mål av Jarmund Øyen Kvernstuen. Davod Arzani spiller til Jarmund på venstresiden utenfor seksten, unggutten forserer forbi tre Ottestad-spillere inne i seksten før han elegant legger ballen nede i hjørnet hvor han kom fra, utagbart for Strandlie i Ottestad-buret.

Med drøye ti minutter igjen kommer dagens prestasjon. En flott crosser fra Jarmund Øyen Kvernsuen fra venstresiden finner Sander Deglum på motsatt side og fra hjørnet av femmeteren treffer Ottestad-gutten klokkerent på helvolley og ballen curler i en flott bue forbi en sjanseløs Ottestad-keeper.

Lagene gikk til pause på stillingen 2-0 til hjemmelaget, noe som skulle vise seg og bli sluttresultatet etter en slurvete andre omgang.

Andre omgangen starter likevel med et brak da spillende trener, Simen Arnesen får godt treff fra tjue meter men en god Lukasz Jarosinski er flott oppe i vinkelen og redder skuddet ut til hjørnespark.

HamKam-rekruttene spiller seg til et par solide målsjanser utover i andre omgangen uten å få noen uttelling i siste halvdel. Når Ottestad heller ikke makter å få ballen forbi Jarosinski ender det med 2-0 seier til hjemmelaget og tar tre poeng før siste serierunden kommende helg.