Seier borte mot KIL 2

HamKam-rekruttene sikret i dag tredje plassen i fjerde divisjon borte mot Allerede opprykksklare Kongsvinger2.

Kongsvinger 2 - HamKam 2 - 2-3 (0-3);

HamKam-rekruttene kunne sikre tredjeplassen i årets fjerde divisjon, avdeling 2 borte mot KIL 2 som for lengst var klare for opprykk. Det klarte de - med et nødskrik, men likevel fortjent.

Det var en sjansefattig første omgang hvor bortelaget skapte det som skjedde. Fire sjanser og tre mål er effektivt. Alle tre målene ble scoret alene med keeper. Først av Henrik Thorkildsen før Jarmund Øyen Kvernstuen (bildet) økte ledelsen. Rett før pause var Henrik Thorkildsen på plass igjen. Han også sikker alene med keeper.

HamKam-rekruttene ledet dermed 3-0 til pause.

Andreomgangen ble langt fra like effektiv. Både Jarmund Øyen Kvernstuen og Mads Miguel Nylende hadde hvert sitt skudd i stolpen som ble klarert etter retur. I tillegg ble flere skudd avfyrt fra 20 meter uten å treffe innenfor aliminiumen.

Når Kongsvinger 2 får to reduseringer i løpet av andre omgang blir det en noe hektisk avslutning på kampen. Men unggutta holder greit unna og slipper ikke til noen flere sjanser. Men gjør det unødvendig spennende.

Til tross for en noe svak prestasjon borte mot et ungt KIL-lag vinner bortelaget fortjent 3-2 og ender sesongen på en solid tredje plass.

4. divisjon avdeling 2, serierunde 22

• Gjemselund stadion, 45 tilskuere

• Kongsvinger 2 - HamKam 2 - 2-3 (0-3)

• Scoringer: 0-1 Henrik Thorkildsen (19`), 0-2 Jarmund Øyen Kvernstuen (26`), 0-3 Henrik Thorkildsen (42`), 1-3 Ludvig Halvorsen (63`), 2-3 André Bekkemoen (84`).

• Målsjanser: 4-8

• Dommer:Christoffer Dalby Bergstuen, Reinsvoll IF

• Gult kort: Ingen.

• HamKam 2 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Ahmed Ziad Saleh, Olav Hermansen, Håvard Aasjord Lomsdalen, Davod Arzani - Herman Roseth, Luca Taouss Sveen, Eirik Jacobdsen, Bowi Mang - Jarmund Øyen Kvernstuen, Henrik Thorkildsen

• Innbyttere: Andreas Strandlie for Herman Roseth (46 min.), Patrick Alfei Sæbø for Davod Arzani (57 min.), Sigurd M. Øverby for Bowi Mang (62 min.), Mads Miguel Nylende for Henrik Thorkildsen (62 min.), Henrik Thorkildsen for Luca Taouss Sveen (79 min.), Bowi Mang for Jarmund Øyen Kvernstuen (82 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.