Seier i siste kamp

HamKam - Nest Sotra 3-2 (0-1);

Sesongens siste serierunde spilles på Briskeby, mellom HamKam og Nest Sotra. Bortelaget kjemper fortsatt om kvalikkplass, mens vertene er trygg fra nedrykk og uoppnåelig for opprykkskvalikk. Hjemmelaget har likevel ingen planer om å la gjestene få fritt spillerom. Grønnbuksene ønsker å avslutte med stil.

1 min: Kampen er i gang.

9 min: 0-1! Marcus Mehnert sender gjestene i ledelsen etter en god kontring.

12 min: HamKam forsøker seg. Onsrud først og Enkerud på forsøk to. Begge blir ufarlige fra gode posisjoner.

18 min: Solbakken finner Matland som fyrer på første fra 20 meter. Den har fin retning, men blir klarert via et Nest Sotra hode og til hjørnespark. Hjørnesparket blir klarert.

28 min: Rubén med skudd i tverrligger fra sju meter etter et hjørnespark. Der er vi nære!

39 min: HamKam har ballen i laget og spiller mye ball. Dessverre mangler det litt presisjon siste tredjedel. Nest Sotra satser kun på kontringer.

45 min: Pause på Briskeby. Nest Sotra leder 1-0 etter scoringen av Marcus Mehnert.

46 min: Sesongens siste omgang for Hamarkameratene er i gang.

47 min: HamKam har startet andre omgangen godt. Får frispark fra tjue. Simen avslutter hardt og godt, men Fij i Nest-buret reddet greit.

57 min: 1-1! Der utlikner HamKam. Simen Bolkan Nordli skyter inn i feltet fra skrått hold. Den finner veien helt inn i nettmaskene.

70 min: Ole Erik Midtskogen erstatter Jonas Enkerud.

71 min: 2-1! HamKams toppscorer sender HamKam i ledelsen!

77 min: 2-2. Marcus Mehnert er plutselig alene med Jarosinski og setter den sikkert.

79 min: Jarmund Kvernstuen erstatter Simen Bolkan Nordli.

81 min: For en pasning av Midtskogen. Han skrur gjennom Abu med yttersiden av høyrefoten. Abu er alene med keeper, men er uheldig med touchen og keeperen får hindret avslutning.

88 min: Abu tester skuddfoten fra 19 meter. Rett på keeper.

90 min: 3-2! Jo Nymo Matland setter frisparket kontant i mål fra seksten meter! HamKam vinner!

90 min: Sesongen er over. HamKam gjennomfører en godkjent hjemmekamp mot et hardtkjempende Nest Sotra. HamKam vinner 3-2 på overtid!!