Seier mot Flisa

HamKam 2 fikk til slutt en komfortabel reise til tre poeng borte mot Flisa. På bildet ser dere fire av fem målscorere.

Flisa - HamKam 2 - 1-7 (0-4);

Det var to unge lag som entret SolørRadioen Arena mandag kveld. Det ble mye spill på Flisa sin banehalvdel stortsett gjennom samfullle nitti minutter, mot et godt kompakt forsvar.

HamKam-rekruttene skulle likevel klare å score et tidlig mål da Jarmund Øyen Kvernstuen dribler seg fri inne i feltet og Eirik Jacobsen får avsluttet fra 15 meter. Ballen går via en motspiller og går i en flott bue over en utspilt Flisa-keeper.

Deretter ble det mye ball i laget for bortelaget, uten å skape noe særlig med sjanser. Ikke før første omgangen hadde passert ordinær tid og dommer, Jonas Fuglum Hovden pekte på straffemerket. To minutter senere hadde HamKam plusset på med ytterligere tre mål på måltavla før omgangen var over.

Først satte Henrik Thorkildsen flott inn straffesparket før Jørgen Holmlund ekspederte et flott innlegg fra Jarmund Øyen Kvernstuen i mål. Jarmund som forøvrig hadde tre målgivende på de tre første målene. Kun sekunder senere satte også Sander Deglum inn sitt første for dagen når han satte inn en retur etter et godt skudd fra Jørgen Holmlund. Dermed sto det plutselig 0-4 på resultattavla når lagene gikk til pause.

Unggutta spiller med senkede skuldre i de siste førtifem og spiller tidvis meget god fotball på kunstgresset. Innbytter Bowi presenterer seg med to flotte forarbeid til Sander Deglum som setter inn to raske og fullfører sitt hattrick tidlig i andre omgang. Spesielt det første var meget godt spill når Bowi får ballen ute på høyrekanten, drar en leken tunnel på venstebacken før han slår et presist innlegg førtifem grader ut som Sander smeller kontant tilbake i hjørnet ballen kommer fra.

Kvarteret før slutt kommer Flisa på sin andre visitt inne i HamKam sin sekstenmeter på dems første hjørnespark for dagen. Etter klabb og babb bak i feltet får Håvard Maribo Holtet stå alene bak på femmeteren og setter ballen sikkert forbi en utspilt Marco Priis Jørgensen i HamKam-buret.

En frisk Bowi Mang skulle få æren av å sette kampens siste mål alene med keeper. Bowi får akkurat nok kontroll på ballen til å få tuppet den under keeper som kommer ut og møter på fem meter.

Dermed ender kampen med en komfortabel 1-7 seier til våre unggutter. Vi takker Flisa Fotball for kampen og ønsker dem lykke til videre i sesongen.

4. divisjon, avdeling 2, serierunde 4.

• SolørRadioen Arena, 104 tilskuere.

• Flisa - HamKam 2 - 1-7 (0-4)

• Scoringer: 0-1 Eirik Jacobsen (8`), 0-2 Henrik Thorkildsen -straffe (45`), 0-3 Jørgen Holmlund (45`), 0-4 Sander Deglum (45`), 0-5 Sander Deglum (55`), 0-6 Sander Deglum (62`), 1-6 Håvard Maribo Holtet (76`), 1-7 Bowi Mang (80`).

• Avslutninger: 2-15

• Avslutninger på mål: 1-11

• Dommer: Jonas Fuglum Hovden, Storhamar IL

• Gult kort: Simen Midtsundstad, Jonas Aurland (Flisa), Ådne Midtskogen (HamKam 2)

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Ahmed Ziad Saleh, Patrick Alfei Sæbø, Ådne Midtskogen, Davod Arzani - Henrik Thorkildsen, Eirik Jacobsen, Luca Taouss Sveen, Jørgen Holmlund - Jarmund Øyen Kvernstuen, Sander Deglum

• Innbyttere: Bowi Mang for Henrik Thorkildsen (52 min.), Mads Miguel Nylende for Jarmund Øyen Kvernstuen (52 min.), Olav Hermansen for Ådne Midtskogen (52 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.