Seier mot Fram Larvik

Simen Bolkan Nordli var i det umulige hjørnet og satte inn to mål i 4-1 seieren over Fram Larvik!

HamKam - Fram Larvik 4-1: Rundt 100 tilskuere hadde tatt turen til Børstad for å se sesongoppkjøringens nest siste hjemmekamp.

Allerede etter tre minutter kom kampens første sjanse. Johnny Buduson brøt seg fint inn fra venstre og la ballen ut til Simen Bolkan Nordli, men forsøktet fra Ottestad-gutten gikk like over.

HamKam hadde mye ball og styrte kampen innledningsvis, men Fram Larvik yppet frempå etter 15 minutter og fikk et frispark i god posisjon. Forsøket kunne knapt vært bedre, men Lukasz Jarosinski lå langflat i lufta og reddet ballen mesterlig oppe i venstre kryss.

Like etter var prøvespiller Samuel Aziz frempå da han dro seg inn fra venstre og la ballen inn i farlig område. Første avslutningsforsøk ble reddet mesterlig av Frams keeper, men på returen var Simen Bolkan Nordli nådeløs og sendte HamKam i ledelsen.

Etter en innholdsrik start på kampen roet kampen seg ned. Bortelaget fikk være med på moroa og hadde mer ball i laget nå.

Etter en halvtimes spill fikk Fram kranglet inn utlikningen, noe som gjorde at det sto 1-1 til pause.

Etter hvilen var det et helt annet HamKam-lag som kom ut på banen. HamKam tok umiddelbart tak i kampen, og allerede etter 47 minutter var HamKam tilbake i ledelsen. Simen Bolkan Nordli gjorde en god jobb fra venstre kant før han avsluttet selv i lengste hjørne.

Bortelaget holdt ikke følge med HamKam nå, og slet med å etablere noe som helst da de fikk ballen. HamKam på sin side var farlige offensivt. 74 minutter ut i oppgjøret punkterte Ivar Sollie Rønning kampen etter et flott hodestøt, mens samme mann ti minutter senere var tilrettelegger til Kristian Lønstad Onsrud, som banket ballen i nettet fra kort hold.

Det ble ikke flere mål på Børstad, og dermed endte oppgjøret til slutt med en solid 4-1-seier mot et godt 2.divisjonslag. Det var jevnt før pause, men etter hvilen viste HamKam muskler og scoret 3 mål.