Seier mot Løten

Grei skuring mot 3.divisjonslaget

Løten - HamKam (0-2) 0-6: Rundt 50 tilskuere tok turen til Løten i kveld for å se årets tredje treningskamp.

Hjemmelaget lå kompakt og holdt unna lenge, men etter en halvtime kom kveldens første HamKam-mål.

Prøvespiller Mathias Adah ble dyttet i ryggen innenfor Løtens sekstenmeter og ble tildelt straffe. Lars Brotangen, som startet kampen som midtbaneanker tok straffen og satte ballen sikkert i mål.

Kun to minutter senere var Mathis Adah igjen frempå og denne gangen gjorde han alt selv og scoret på vakkert vis fra venstre.

HamKam fortsatte å ha ballen i laget og lot ikke Løten få kjenne mye på ballen, men like før pause kom hjemmelagets første sjanse i kampen da ballen traff tverrliggeren bak Vebjørn Strandlie. Lagene gikk til pause på stillingen 0-2.

Etter hvilen kom nivåforskjellen mer og mer til syne. HamKam orket mer og lot ikke Løten få etablere sitt spill. Simen Bolkan Nordli erstattet Ivar Sollie Rønning etter pausen og var frisk. Ottestad-gutten  scoret to ganger i tillegg til en flott målgivende pasning til Juan Manuel Cordero.

Punktum ble satt da en Løten-forsvarer satte ballen i eget nett og sørget for 0-6 etter å ha blitt presset av Sander Deglum.

HamKam stilte med følgende lag (4-1-2-1-2) : Strandlie - Nico, Å. Midtskogen, Alegre, Cordero - Brotangen - Nersveen, Onsrud - Sollie Rønning - Mathias Adah (Prøvespiller), Boubacar (Prøvespiller)

Benk: Jarosinski, Deglum, Bolkan Nordli, O.E Midtskogen, Esten Grini