Seier mot Nybergsund

HamKam med full kontroll da 'Sundet' ble slått i årets første treningskamp

HamKam - Nybergsund 4-1: Det var som vanlig knyttet spenning til årets første treningskamp. Nysigneringer og prøvespillere fikk spilletid foran drøyt hundre tilskuere på Børstad.

Kampen åpnet jevnt, men det tok ikke mange minuttene før HamKam tok over kommandoen. De oransje fra Trysil ble spilt veldig lave og HamKam styre det meste som foregikk på banen.

Til tross for stor HamKam-dominans klarte bortelaget å holde unna lenge. Men etter 23 minutter glapp det for Nybergsund. HamKam fikk corner og dødballtaker Simen Bolkan Nordli slo et godt innlegg inn i boksen. Der dukket Kristian Lønstad Onsrud opp og stanget HamKam fortjent i føringen.

Det skulle ikke ta mange minuttene før det ble nettsus på ny. Simen Bolkan Nordli kriget og ble felt innenfor Nybergsunds sekstenmeter. Mange ropte på straffe, men dommeren så an spillet da ballen trillet ut til Ivar Sollie Rønning, som fikk en enkel jobb med å sette inn sitt første for året og dermed doblet HamKams ledelse.

Etter trønderens mål roet det hele seg ned litt, men HamKam fortsatte å ha ballen i laget. Fem minutter før hvilen satte HamKam opp et flott spill før Petter Vaagen Moen avsluttet det hele da han sendte ballen vakkert nede i venstre hjørne fra 16 meter. Resultatet sto seg til pause.

I pausen ble det gjort flere bytter hos begge lag, og blant andre prøvespillerne Cornelius Benscik og Ingolfur Ørn Kristjansson kom inn.

Det ble et jevnere oppgjør etter hvilen. Nybergsund fikk ha mer ball i laget og kom seg høyere opp i banen. Ti minutter ut i omgangen sendte Sulley Bojang avgårde et fantastisk skudd fra 18 meter i lengste hjørne. Lukasz Jarosinski kan ikke lastes for målet da det var meget godt plassert.

Juanma Cordero var også frisk da han utnyttet farten på venstrebacken i andre omgang. Spanjolen kom til flere innlegg, hvor spesielt et av de var meget godt, men verken Kristjansson eller Simen Bolkan Nordli var forberedt og fikk avsluttet på mål.

Nevnte Cordero avsluttet ballet på vakkert vis da han satte inn 4-1 etter 85 minutter. Venstrebacken curlet ballen på vakkert vis i lengste hjørne fra 17 meter. HamKam hadde en enorm sluttspurt og kunne fort øket både en og to ganger, men det ble ikke flere mål og oppgjøret endte med en fortjent 4-1-seier til HamKam.

Disse spillerne var involverte i kampen:

Fra start: Jarosinski, Mickelson, Egeris, Brotangen, Eng Strand - Vaagan Moen, Solbakken, Onsrud, Midtskogen - Bolkan Nordli, Sollie Rønning

Disse kom inn: Benscik, Kristjansson, Cordero, Alegre, Nersveen, Ådne Midtskogen, Sander Deglum