Seier over Tromsdalen

Gutta tok en kruttsterk borteseier over formlaget.

Tromsdalen - HamKam 0-2 (0-0);

1' Kampen er i gang

3' Stillingskrig innledningsvis, men HamKam tar etterhvert over banespillet.

5' Mye vind i Tromsdalen. Ballen blir ofte tatt av vinden da HamKam prøver å slå ballen fremover.

8' Jarosinski skal legge ballen til rette, men ballen bare triller. Absolutt ikke gode forhold for fotball i dag. HamKam med vinden i mot.

11' Andreas Løvland blir felt og får frispark. Frisparket går utenfor med god margin.

12' HamKam presser TUIL-forsvaret til å gjøre feil. HamKam får innkast høyt i banen.

15' Lønstad Onsrud får advarsel fra dagens dommer etter gjentatte forseelser.

18' Hjemmelaget har vært farligst så langt, men ingen av lagene har klart å skape noe. HamKam sliter med vinden. Hjemmelaget med medvind.

20' God mulighet til HamKam! Lønstad Onsrud får sendt avgårde et brukbart skudd fra 17 meter, men forsøket går like over.

22' Stor sjanse til Tromsdalen! Et har og lavt innlegg blir slått inn til Mo, men Jarosinski er nede og får avverget før TUIL-spissen for avsluttet.

23' HamKam er også frempå. HamKam kommer med mange spillere fremover, men pasningen inn i feltet har ingen adresse og blir klarert.

25' Det ligger et gult kort til Onsrud i lufta nå. Gjøvik-gutten prøver å hindre en overgang, men dommer lar spillet gå.

27' Kjempesjanse! Simen Bolkan Nordli for avsluttet et flott angrep med et godt plassert skudd, men hjemmelagets sisteskanse varter opp med en flott redning!

29' Ny kjempesjanse! Igjen er det Simen Bolkan Nordli. 18-åringen header ballen på mål, men ballen blokkeres i siste liten av en TUIL-forsvarer.

30' Frispark til HamKam høyt i banen. Ballen er godt slått, men klareres.

31' Det er HamKam som styrer kampen nå.

32' Gult kort til Ivar Sollie Rønning.

33' Tromsdalens Andreas Løvland er livlig på høyrebacken. 25-åringen slår et godt innlegg inn i feltet, men ballen klareres.

35' Bolkan Nordli blir taklet hardt og får frispark. Dommer velger å holde igjen det gule kortet.

37' God overgangsmulighet til HamKam etter en tids press fra hjemmelaget. Bolkan Nordli fosser fremover på venstrekanten og blir taklet. Frispark og gult kort.

38' Frisparket et godt slått inn i feltet, men ingen er på den. Utspill fra keeper.

42' HamKam står høyt og får etablert et press på hjemmelaget, men Nersveen bruker for lang tid og mister ballen.

44' HamKam biter seg fast høyt i banen, men kvaliteten er for dårlig i avslutningsfasen. Innlegget blir blokkert og Tromsdalen får en overgangsmuliget, men Brotangen klarerer.

45' PAUSE!

46' HamKam sparker i gang andre omgang.

46' Frispark til HamKam ved midtsirkelen. Jevne Hagen slår inn og ballen heades mot mål, men det er vinket for offside.

49' Lønstad Onsrud kommer i godt driv fremover, men mister ballen ved sekstemeterstreken. Kunne og burde skutt der, Gjøvik-gutten.

51' Tromsdalen prøver seg, og den aktive backen Løvland får lagt inn i boksen. Heldigvis for HamKam går ballen over alle.

52' HamKam med muligheten til å kontre, men Abu går seg bort. I stedet er det hjemmelaget som får holde trykket oppe.

54' Kjempesjanse til hjemmelaget! Et hardt og godt innlegg slipper ut av hanskene til Jarosinski. Ballen havner hos et blåkledd, men Jevne Hagen får klarert på strek!

55' Houtkoop går ut. Tobias Gran kommer inn.

56' Mye klabb og babb ved HamKams sekstenmeter. Den ene HamKam-spilleren etter den andre detter eller blir dratt i, men dommer lar spillet gå til Knappens store frustrasjon.

60' Tromsdalens Mo får frispark midt på banen. Ikke lett å vite hvilken linje dagens dommer har lagt seg på.

63' Hjemmelaget får hjørnespark etter at Brotangen klarer. Cornerer en god slått og hjemmelaget kommer til en avslutning, men ballen går 10 meter utenfor.

65' Det åpner seg plutselig opp på HamKams venstre side. Andreas Løvland for masse rom, men den siste pasningen fra høyrebacken går ut over dødlinja.

66' Kjempesjanse! HamKam spillers seg fint ut på høyrekanten. Abu finter av en mann og legger inn. Innlegget blir først blokkert, men havner til slutt i beina på Onsrud, som setter ballen like over fra fem meter!

68' Andreas Løvland kommer til avslutning, men forsøket går utenfor med god margin. Kunne blitt en kjempesjanse til hjemmelaget.

70' Bolkan Nordli får frispark. Truls Jevne Hagen slår ballen rett i henda på keeper.

72' Stor mulighet til Tromsdalen. Nico glipper i markeringen og lar Løvland spasere mot HamKams sekstenmeter. Løvland serverer Lysvoll, men sistnevntes mottak er for dårlig og går helt inn til Jarosinski.

74' God mulighet til HamKam! Ballen ender hos Tobias Gran, som ikke får rent nok treff på ballen. Nå bølger det frem og tilbake her.

75' MÅL! Der sitter den! Tobias Gran setter den på sitt andre forsøk. Lobber ballen over keeper og til seg selv før han bredsider ballen i mål!

77' Frispark til HamKam. Tobias Gran blir dyttet i ryggen og får frispark høyt i banen.

78' Annullert mål! Frisparket fra Jevne Hagen er perfekt, men Sollie Rønning blir avblåst for offside etter at han har satt ballen i mål. Hårfint, i så fall.

79' Abu går ut. Midtskogen kommer inn.

80' Gran er frempå igjen, men denne gangen går skuddet over.

82' Hjemmelaget har flyttet opp den ene midtstopperen for å sette Egeris og Brotangen på prøve nå.

84' Sollie Rønning blir felt i dèt han skal starte en kontring. Frispark til trønderen, men ingen kort.

86' Gult kort til Bolkan Nordli. Løvland skyter frisparket rett i Ottestad-gutten for å provosere frem et kort. Får det som han vil.

89' Simen Bolkan Nordli går ut, inn kommer Borchgrevink

90' MÅL! Kristian Lønstad Onsrud! Tobias Gran er tilrettelegger når Lønstad Onsrud banker inn kampens andre mål! For et innhopp av Gran!

90+ 3 Et siste forsøk fra hjemmelaget, men det vil seg ikke for de blå og røde. Utspill fra Jarosinski.