Serieåpning mot Ull/Kisa

Annonse:

På mandag er vi endelig i gang igjen. Sesongoppkjøringen er vel gjennomført. Det har kommet inn flere nye ansikter i troppen som skal heve både laget og bredden foran comebacket i OBOS-ligaen.

Første utfordring i årets sesong er Vegard Skogheims Ullensaker/Kisa. De gule og grønne har de siste årene fått gode resultater og har etterhvert etablert seg som et solid lag på nivå 2. 

Årets utgave av Ull/Kisa er forventet å kjempe på øvre halvdel om kvalikplass. Jessheim-laget er tidligere kjent for å score mange mål, men også slippe inn mye. Derfor har "Skogen" gjort grep og hentet inn Morten Sundli, med fortid i blant annet Mjøndalen. Årets utgave ser mer solide ut bakover og er derfor ventet å ta ytterligere steg, til tross for at de har mistet fjorårets komet, Ødemarksbakken til Lillestrøm. 

Kevin Knappen har foran denne kampen en tilnærmet skadefri tropp. Både Truls Jevne Hagen og Lars Brotangen har trent for fullt. Treningene er gode og laget ser bra ut. Vi gleder oss til seriestart!

Vi håper at så mange som mulig tar turen sørover for å støtte gutta våre i det som blir en tøff kamp mot et spillende lag. Kampstart er kl.18.00.

Vi anbefaler alle å reise i god tid og ta hensyn til påsketrafikken som trolig inntreffer.

Annonse fra Eliteserien: