Sildnes vender hjem

VIDEO: Emil Sildnes er tilbake i HamKam-trøya!

Det er en glad duo vi tok en prat med etter at treårsavtalen var signert. Sportssjef, Espen Olsen er veldig glad for å kunne hente hjem Sildnes.

- Ja, vi fikk muligheten til å hente Emil Sildnes "hematt", og det er vi veldig, veldig glade for. Emil har vært en veldig god OBOS-spiller for Strømmen, og det har vært mye interesse rundt han i sommer fra eliteserieklubber. Og nå har vi lykkes med å få han hjem til Hamar, forteller sportssjefen fornøyd.

- Emil Sildnes kan bekle flere roller ute på banen. Hvilken posisjon er han tiltenkt hos oss?

- Han kan spille i de fleste offensive posisjoner. Han er best når han får isolert seg ute på en av kantene og utfordre motstanderne en mot en, men kan brukes flere steder, avslutter Espen Olsen før Emil Sildnes ønskes velkommen hjem.

Emil Sildnes var tydelig glad for å være hjemme igjen på Hamar.

- Det føles veldig godt å være tilbake i gangene her, så det føles veldig deilig å være tilbake, sier Sildnes.

Etter det stygge beinbruddet i første seriekampen mot Hødd hjemme på Briskeby i 2014 har Emil jobbet hardt for å komme tilbake på fotballbanen, med god hjelp fra nettopp Espen Olsen i Strømmen.

- Etter beinbruddet i 2014 var jeg ute fra fotballen i to år før jeg prøvde meg i Oppsal for å se om det funket å spille fotball igjen. Og det gjorde det. Etter det har jeg nå to sesonger i Strømmen, og nå er jeg endelig tilbake her, fortsetter Emil Sildnes.

HamKam Fotball ønsker vår nye #10 velkommen hematt! 

Se full video av Espen Olsen og Emil Sildnes:


 

Annonse fra Obos-ligaen: