- Skuffet, frustrert og litt sint

VIDEO: Det var en skuffet hovedtrener i intervjusonen etter dagens tap hjemme mot Notodden:

HamKam - Notodden 1-2 (1-1);

HamKam tok tidlig initiativet i oppgjøret og spilte til tider glitrende fotball på Briskeby. I første omgang ble det ikke mer enn farligheter før Jo Nymo Matland utliknet rett før pause på et flott frispark på hjørnet av seksten. Da hadde bortelaget allerede tatt ledelsen tidlig i oppgjøret etter et hjørnespark som Michael Ledger er sist på. TV-bildene viser at den var via hans høyre arm.

I andre omgang spiller HamKam seg til flere gode muligheter, og det lå virkelig et ledermål i lufta gjennom store deler av omgangen. Hverken Sildnes, Nordli eller Enkerud fikk hull på Espen Vasby som stå en god kamp for de blåkledde fra Notodden. Like før kampslutt får bortelaget sin revansje fra motsatt oppgjør tidligere i vår når dem satte inn vinnermålet på tampen av kampen. Den rutinerte og trofaste kapteinen, Steffen Jenssen fikk æren av å bli matchvinner da han satte hodet til den gule lærkula på bakerste stolpe etter et nytt hjørnespark. Dermed ble alle tre poengene med bussen til telermark denne søndagen.

Hovedtrener Gaute Helstrup var en skuffet mann etter at den finske dommeren hadde satt munnen til dommerfløyta for siste gang denne søndagen. Hør hva han tenker etter dagens oppgjør:


Sammendrag fra HamKam - Notodden:


Annonse fra Obos-ligaen: