Slik blør Kjell for drakta

(ODD - HamKam Gatelaget 3-2): Fotball er ikke for pyser. Studer bildet av spilleren som normalt er keeper-Kjell. Mot ODD ofret han alt - som utespiller - på jakt etter utlikningen.

Men ni mann reiste vi til TV-sendt (!) kamp mot ODD på Skagerak Arena. Perfekt antall spillere og sjokkerende god stemning da bussen dro fra Briskeby på morgenkvisten.

Som vanlig er avreisetidspunktet veiledende. Avreise klokka 08.00 betyr egentlig rundt 08.25. Slik var det også før vår siste busstur i seriespillet. Alt var med andre ord som det skulle.

Helt normalt var det også at første tisse- og røykestopp kom på Skedsmokorset. Det er ikke påbudt å røyke om du skal spille på gatelaget, men det ikke langt unna.

Snaue tre timer etter trillet vi inn mot Skagerak Arena i strålende høstvær og ble møtt med oppskåret frukt og kaffe i garderoben. At kampen i tillegg skulle streames live på Varden.no, gjorde at forberedelsene var gode.

Innmarsj og hymne over høytaleranlegget og bra med tilskuere på plass gjorde at akkurat denne torsdagen ble spesielt god.

HamKam spilte en god kamp! Spillermøtet tidligere i uka hadde vært godt og spillere og trenere hadde blitt enige om et par små endringer. Det fungerte fint og spillerne leverte stabilt og godt.

2-2 til pause, etter at Ahmed og Toyi begge hadde utliknet for Kamma, gjorde at de siste 30 minuttene ble akkurat så spennende som vi hadde håpet.

ODD scoret nok en gang først etter pause, men Kamma ga seg ikke og jaget utlikningen.

Kjell, som denne gangen ikke var keeper, er vår i særklasse beste hodespiller, tok turen opp på corner 10 minutter før slutt. Dette var både hans og lagets sjanse til å utlikne.

Corneren var perfekt slått, Kjell gikk i været og hang på bakerste stolpe. Han hang såpass høyt at han trolig kjente at lufta ble tynnere før han satset alt. Headingen traff både ball og et motanderhode. Ballen gikk i tverrliggeren og ut, før både Kjell og ODD-spilleren la seg pent ved siden av hverandre på banen. Blodet rant fra hodene til begge spilleren og kampen var over for Kjell.

Han hadde - som de andre spillerne - gitt alt for laget og bokstavelig blødd for og på HamKams vakre drakt.

Kampen hadde ikke flere mål i seg, men likevel var tapet mot ODD en svært god opplevelse for spillerne. Turen er langt, selvsagt, men TV-sendt oppgjør, proft opplegg på stadion og nøye analyse av kampen spilleren fant igjen på Youtube, gjorde at ventetid utenfor sykehuset i Skien gikk veldig fort.

Et par timer etter kampslutt tuslet Kjell ut av sykehuset, tente en rullings og konkluderte at legen måtte sy seks sting på ham.

Fotball er definitivt ikke for pyser!

På Kammas lag spilte denne gangen Andreas strålende i mål. Lagets nye kaptein, Kim spilte 60 minutter uten å bytte, det samme gjorde midtbanesjef Ahmed.

Aleks trosset både smerter i  leggen og korsbåndskade med oppofrende spill, mens Kjell var tryggheten selv med ballen i beina.

På midten løp Daffy kanskje mest av alle, mens Toyi både dempet, driblet og skjøt.

Lenger fram på bana kriget Rebecca strålende, mens Jørgen var veldig nære å sette to baller i mål.

Helt til slutt må vi nevne sjåfør-Geir, som bruker av en sine sårt tiltrengte fridager til å kjøre laget trygt fram og tilbake. Sammen med Jan Roger har han sørget for at vi har hatt sjåfør på alle kampene. Og da Terje Lillevik Skundberg Transport AS i tillegg tar renninga for leie av buss, ja da skjønner de fleste at høstsola skinner for HamKam Gatelaget!