Slik fordeles billettene

HamKam følger selvfølgelig alle regler og rutiner rundt smittevern når vi nå endelig sesongåpner hjemme mot Kongsvinger. Her kan du lese om hvilke regler som gjelder akkurat nå når 200 tilskuerne slippes inn og hvordan billettene fordeles.

- Det er trolig en stund til vi opplever normaltilstander i norsk toppfotball, men alle vi som er glad i norsk fotball er enige om å gjøre hva som kreves for at seriespillet skal gå som normalt, sier daglig leder John Anders Rise, og understreker at Briskeby vil bli godt tilrettelagt for publikum og gjester.

Billettfordeling

Slik har klubben, samarbeidspartnere og supportere blitt enige om å fordele de 200 billettene.

Sesongkortholdere                         inntil 90 billetter
Banden                                           inntil 20 billetter
Samarbeidspartnere                       inntil 70 billetter
Æresmedlemmer                            inntil 9 billetter
Styret i HamKam Fotball                inntil 1 billett
Øvrige inviterte gjester                   de resterende billettene

Det vil ikke åpnes for ordinært billettsalg og ingen frikort gjelder.

Egne innganger

- Våre kampverter vil ønske alle velkommen gjennom egne adskilte innganger, tilby håndvask, tilgang til toaletter og sørge for at publikum sitter på henviste plasser.  Med inngang fra Vangsvegen vil Banden og sesongkortinnehavene bli plassert på den gamle sittetribunen, sier Rise, og legger til at samarbeidspartnere og andre inviterte får egen inngang fra Fredvang og vil benytte den ordinære VIPtribunen.

Navnelister

Klubben må føre navnelister over absolutt alle som skal inn på stadion på kampdag. De som får billett vil bli tilskrevet på mail i god tid, og alle som blir invitert til kamp må melde tilbake at de kommer seneste 72 timer før avspark, forteller den daglige lederen.

- Om det er noen som ikke svarer på mailen, vil den billetten bli disponert av andre, sier Rise som regner med det vil bli rift om billettene og legger til at publikum må ha med gyldig legitimasjon som blir kontrollert ved inngang kampdag.

Rise legger til at det naturligvis er umulig å vite når smittevernsreglene bli endret, men at HamKam vil sørge for løpende informasjon på klubbens hjemmeside. Den daglig lederen har imidlertid følgende oppfordringer til både publikum og gjester:

- Føler du deg ikke helt i form på kampdag – bli hjemme! Dersom du er i risikogruppen er det du selv som avgjør om du ønsker å besøke Briskeby, vi i HamKam skal legge til rette for nødvendige smittervernstiltak, men det opp til hver enkelt om de faktisk ønsker å besøke Briskeby gressbane, sier daglig leder John Anders Rise.

Annonse fra Obos-ligaen: