Snublet mot Moelven

VIDEO/BILDEGALLERI: Ungguttene la ned god innsats og burde vunnet mot et rutinert Moelven. Der hjemmelaget ikke fikk ballen over streken var bortelaget langt mer effektive.

HamKam 2 - Moelven 2-3 (1-0);

Med en gjennomsnittsalder på 17.6 år var planen å løpe bortelaget i senk. Det fungerte bare nesten. Moelven startet som ventet med å gå ut hardt. Det resulterte i kampens første mulighet. Sjansen var ikke stor nok til å overliste modølen i HamKam-buret, Andreas Hippe Fagereng.

HamKam-rekruttene satte sin første sjanse for kampen når Sander Deglum blir felt og er selv sikker fra elleve meter. En effektivitet som ikke vedvarte. Både Elias Munkelien, Sander Deglum og August Jenssen har muligheten til å øke ledelsen før pause. I stedet går HamKam til pause med kun et mål i pluss.

HamKam-rekruttene skaper flere gode muligheter også i andre omgang, men sløser med sjansene. Tidligere HamKam-spiller, John Anders Rise vinner en duell inne i feltet etter en god dødball fra en annen kjenning, Truls Jevne Hagen, og utlikner. HamKam stormer i angrep og scorer umiddelbart når Olav Hermansen spiller Andreas Strandlie gjennom alene med keeper med en utsøkt pasning fra høyresiden. Strandlie smeller til fra tretten meter og setter ballen i nettet bak William Fraser, via stolpen.

Så tok gjestene over. Moelven satte inn presset og gikk all in for tre poeng. Det fikk de betalt for. Først et innlegg fra høyresiden som Martin Østlie Pettersen er uheldig og styre inn i eget mål før Sivert Borgedal ekspederer inn seiersmålet kun sekunder før kampuret rundet 90 minutter.

HamKam forsøkte seg på et press og fikk et par skumle dødballer uten resultat før dagens kampleder blåste av kampen. HamKam-rekruttene gikk dermed på et sjeldent tap i fjerde divisjon.

Hør hva Stig Holmen sa etter kampslutt:

Se bilder fra kampen:

4. divisjon avdeling2, serierunde 18

• Briskeby, 87 tilskuere

• HamKam 2 - Moelven 2-3 (1-0)

• Scoringer: 1-0 Sander Deglum -straffe (8`), 1-1 John Anders Rise (69`), 2-1 Andreas Strandlie (70`), 2-2 Selvmål (80`), 2-3 Siver Borgedal (90`).

• Målsjanser: 11 - 7

• Dommer: Emil Huso Opsahl, Lillehammer FK

• Gult kort: Ingen.

• Rødt kort: Ingen.

• HamKam 2 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Olav Hermansen, Martin Østlie Pettersen, Håvard Lomsdalen, Sondre Skogum - Andreas Strandlie, Van Zan Lian Bawi Hrin, Mathias Hjemsæter, Elias Munkelien - Sander Deglum, August Jenssen

• Innbyttere: Herman Ånberg for Elias Munkelien (56 min.), Mads Miguel Nylende for Sander Deglum (56 min.), Martin Hoel for August Jenssen (68 min.), Magnus Mikkelsen for Olav Hermansen (80 min.), Magnus Molberg for Andreas Strandlie (86 min.).

• Ubenyttede reserver: Petter Jensen.