Spennende pulje for Gatelaget

Tirsdag og onsdag i neste uke skal gatelaget nok en gang møte landets øvrige gatelag i turnering, og HamKam havnet i en veldig spennende pulje.

HamKam ble trukket opp sist av alle lagene fra bollen på Ullevaal Stadion og havnet i pulje D sammen med Fram Larvik, Moss, Fredrikstad og nyskapningen All-star-team.

- Dette blir veldig spennende, var kommentaren fra keeper-Kjell og Aleks som fulgte trekningen live på Facebook fra aktivitetsrommet på Briskeby.

Fram Larvik, Moss og Fredrikstad er alle lag HamKam kjenner godt til, mens all-star-laget er et sammensatt lag med spillere fra ulike klubber.

- For at flest mulig spillere skal få delta på turneringen har vi valgt denne løsningen. Enkelte lag har flere enn 12 spillere som ønsker å delta og i stedet for at disse sitter hjemme, får de muligheten til å delta på dette laget, sier Selim i Fotballstiftelsen.

HamKam kommer trolig til å reise med full tropp på 12 spillere, og for omtrent halvparten av spillerne er turneringen i Østfoldhallen det første møtet med de øvrige lagene i Norge.

- De siste ukene har vi fått en god del nye spillere på laget, som gjør at vi kommer til å reise med en fin blanding av rutinerte og helt ferske spillere. Våre nykommere har blitt lovet en fin opplevelse, ei god natt på hotell, god mat, morsom bankett og et helt spesielt fellesskap mellom de ulike lagene. Om vi i tillegg scorer noen mål i løpet av turneringen, kommer også denne turen til å bli en suksess, sier trener Kai Kristiansen.

Turneringen spilles 3. og 4. desember i Østfoldhallen.

Gruppe A
IK Start
ODD
Lillestrøm
Sandefjord
Aalesund

Gruppe B
Viking
Brann
Jerv
Molde
Strømsgodset

Gruppe C
Asker
Vålerenga
Notodden
Stabæk
Tromsø

Gruppe D
Fram Larvik
Moss
Fredrikstad
All-star-team
HamKam

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: