Spiller med eliteserieerfaring til HamKam

27 år gamle Lars-Gunnar Johnsen har signert for HamKam og kommer fra spill i Tromsdalen.

Ballfordeleren fra Senja har vært en supporteryndling i Tromsdalen siden han meldte overgang fra Senja i 2009.I løpet av to perioder i Tromsdalen har han sju sesonger i beltet for klubben fra dalen. I mellom de periodene fikk han to sesonger i eliteserien og en sesong i OBOS-ligaen for Tromsø IL, i tillegg fikk han sju kamper i europaligaen. Lars-Gunnar står totalt med 41 kamper for Tromsø og 188 kamper for TUIL. 

Den sentrale midtbanespilleren har vært en sentral spiller for Tromsdalen gjennom flere sesonger som ballfordeler på midtbanen. I en statistikk fra årets sesong i OBOS-ligaen finner vi Tromsdalen på topp når det gjelder pasninger pr. kamp og pasningssikkerhet. På den samme listen finner vi Lars-Gunnar Johnsen soleklart på topp foran tidligere HamKam-spiller, Fredrik Sjølstad.

Espen Olsen er strålende fornøyd med å ha fått signaturen til midtbanespilleren han har ønsket seg lenge.

- Vi har hatt en dialog lenge nå, og han ønsket først å bli i Tromsø. Vi er veldig glade for at vi klarte å lokke han til Hamar, forteller Olsen før han fortsetter:

- Lars-Gunnar er en balanserende midtbanespiller som har vært en viktig spiller i Tromsdalen gjennom flere sesonger. Vi leter etter spillere som utfyller spillerne vi allerede har i troppen. Signeringen av Lars-Gunnar vil gjøre at vi får enda bedre utbytte av kvalitetene til midtbanespillerne vi allerede har i troppen.

Viktig signering for HamKam

Den påtroppende sportsjefen legger ikke skjul på hvor fornøyd han er for at 27-åringen valgte HamKam.

- Vi er trygge på Lars-Gunnar. Vi vet hva vi får og spesielt Gaute Helstrup kjenner han godt fra tidligere. I Lars-Gunnar vil vi få en ledertype som vil være en forlenget arm for oss i trenerteamet og ut til spillergruppen. Dette er noe som har trigget oss ekstra, avslutter en fornøyd Espen Olsen til hamkam.no.

Vi gleder oss til å bli kjent med vår nye midtbanemann. Velkommen til HamKam!

Lars-Gunnar Johnsen

  • Født: 02. juli 1991

  • Sted: Grønnli på Senja

  • Tidligere klubber: Senja IL, Tromsø IL, Tromsdalen UIL

Annonse fra Obos-ligaen: