Stabæk er fortsatt bedre enn Kamma

(Stabæk - HamKam Gatelaget 10-2): Stabæk har alltid vært ei hard nøtt å knekke for HamKam Gatelaget. På Nadderud var bæringene nok en gang for sterke, men i perioder viste Kamma fin framgang. Det er nyttig trøst etter 2-10-tapet.

Å møte et godt og fintspillende lag som Stabæk er alltid en flott utfordring. De Blaa har en rekke teknisk gode spillere, som skaper trøbbel for de fleste - også for HamKam.

Gjestene fra Hamar startet riktignok ganske godt, men det tok ikke veldig lang tid før hjemmelaget festet grepet og utfordret en opplagt Kjell i buret. 6-1 ledet hjemmelaget til pause, etter en omgang hvor HamKam i litt for liten grad våget å beholde ballen i laget særlig lenge.

Etter pause bedret det seg noe, men fortsatt var hjemmelaget noen hakk bedre og vant særdeles fortjent.

Til tross for tap var kampen bedre enn oppgjøret mot Moss på Børstad. Flere av grønnbuksene hang godt med i perioder og to scoringer noterer vi selvsagt på plussiden.

HamKams mål denne gangen ble laget av Ahmed og Øyvind.

Gledelig ellers å notere at Daniel var en del av troppen denne gangen. Det er ikke lenge siden han rev av fremre korsbånd. Kjempetrist for Daniel, som rett før skaden viste fram sitt aller beste på trening.

Følgende spillere var med mot Stabæk: Kjell, Kim Erik, Aleksander, Tommy, Ahmed, Øyvind, Rebecka, Merete og Daniel.