Steinar Strømnes tilbake til HamKam

Steinar Strømnes fikk en kamp på midtbanen til HamKam i 2007. Nå er han tilbake på Hamar.

Steinar Ryen Strømnes (32) er oppvokst på Hadeland og gikk tidlig til Vålerenga som unggutt. I 2007 fikk han prøve seg under Arne Erlandsen på Briskeby. Det ble med en kamp, 5-3 seieren borte mot Tromsdalen, i opprykkssesongen til Eliteserien. Nå kommer han tilbake til Hamar som midtstopper.

 

Siden forrige opphold på Hamar har Steinar spilt for Kongsvinger, Lyn, Strømmen og nå sist Stabæk. Han gleder seg til å ta fatt på en ny periode i grønt og hvitt:

Jeg gleder meg veldig til å starte oppkjøringen med nye lagkamerater i starten av januar og bli bedre kjent med spillerne og klubben. 

Jeg har veldig stor tro på at vi kan ta store steg neste sesong, etter en god oppkjøring, som kan gjøre at vi er med og kjemper i toppen av tabellen. Noe som bør være mulig for en klubb som HamKam som har så stolte tradisjoner, fasiliteter og supportere. Jeg gleder meg VELDIG til å komme i gang avslutter Steinar Strømnes. 

Espen Olsen har jobbet med denne signeringen siden han fikk ansvaret for spillerlogistikken på Hamar og gleder seg til å jobbe med Strømnes igjen.

- Alle gode ting er tre! Jeg jobbet med å få inn Steinar før forrige sesong, i sommerpausen og nå gikk det endelig i orden, starter sportssjefen.

- Det er veldig gledelig at det nå løste seg og at Steinar ville komme til oss. Steinar er en ledertype vi trenger i de bakre rekker og vi vil dra nytte av hans duellkraft og evner til å gjøre medspillerne gode. Steinar er en gjennomproff spiller som vi vil få god nytte av. Det har vært flere lag som har vist interesse for Steinar og det er veldig gledelig at han velger HamKam selv om han har hatt bedre tilubd fra andre lag, avslutter Olsen.

 

Her kan du se videointervju med Steinar Strømnes

 

Steinar Strømnes har signert ut 2021 sesongen. Velkommen tilbake! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: