Strålende innsats ga selvtillit

Denne flotte gjengen kunne dra hjem til Hamar med hodet høyt hevet over skulderbladene etter en godt gjennomført miniturnering i LSK-hallen.

HamKam Gatelag dro til LSK-hallen for å møte tre av de beste lagene i landet da Lillestrøm, Brann 2 og Fredrikstad 1 sto på planen. Elleve spillere var med på minibussen fra Avis, klare for five-a-side fotball!

Etter en god oppvarming hvor Tana tok tak i øvelsene og resten av gutta slang seg med i glede gjorde laget seg klare for å møte vertene fra Lillestrøm. Med tanke på de siste års resultater er gutta i gult & svart blant de beste lagene i norge for gatelag. Derfor var det ekstra gledelig å se hvor nære våre gutter har kommet med de siste måneders vintertrening. Det så lenge ut til å bli en målløs første omgang før det kom 3 raske mål og 2-1 til hjemmelaget. Daniel P. fikk æren av å sette HamKams første for dagen 

Det endte til slutt med et hederlig 4-2 tap i første kamp, men med litt flyt kunne det like gjerne endt med poeng til våre helter. En godt gjennomført førstekamp i en turnering er nemlig ikke hverdagskost for gutta i grønt&hvitt. Skuldrene var senket og arbeidsinnsatsen var upåklagelig, sånt blir det ros av, og det mot et av norges beste lag! 

I kamp nummer to hadde Brann tatt turen med to lag. HamKam møtte et godt Brann 2 lag som viste frem effektiv angrepsfotball og litt flyt. Det endte med 6-1 tap. Også her kommer våre gutter godt fra det med. Innsatsen var god, og det ble servert god fotball fra grønnbuksene. Gjestene fra vestlandet var rett og slett bare bedre og vant fortjent.

Til tross for to tap ble det med en god dose selvtillit inn i siste kamp mot Fredrikstad 1. Det skulle de hvite og røde fra plankebyen få smake på. En jevn første omgang - på måltavla - endte 2-1 til HamKam. Når resultatet til slutt ender med en komfortabel 9-3 seier for HamKams elleve gode ambassadører viser det til å ha blitt en hendelsesrik og underholdende andre halvdel av kampen.

Dermed fikk Andreas, Kim(2), Tana(2), Marius, Christer, Tommy(2), Peter(2), Eirik(2), Daniel P.(1), Rune(1) og David D. en fortjent seier og en god opplevelse i bagasjen på vei hjem til Hamar.

Kampene:

Lillestrøm - HamKam 4-2 (2-1)
1-0, 1-1 Daniel P. (Peter), 2-1, 2-2 Peter (Tana), 3-2, 4-2.

Brann 2 - HamKam 6-1 (3-0)
1-0, 2-0, 3-0, 3-1 Kim (Peter), 4-1, 5-1, 6-1.

Fredrikstad 1 - HamKam 3-9 (1-2)
0-1 Tana, 0-2 Eirik (Peter), 1-2, 1-3 Peter (Tana), 1-4 Kim (David D.), 1-5 Tommy, 1-6 Tommy (Tana), 1-7 Tana (Rune), 1-8 Rune (Peter), 2-8, 3-8, 3-9 Eirik (Rune).

Annonse fra Obos-ligaen: