Strande: - Enkelt valg

VIDEO: HamKam har i dag signert midtstopperen, Kristian Strande ut 2021-sesongen.

Kristian Fredrik Aasen Strande, som er hans fulle navn, er oppvokst i Molde Fotballklubb og gikk til Brattvåg foran forrige sesong. Nå er han altså klar for HamKam og OBOS-ligaen de kommende sesongene.

Kristan Strande var på prøvespill på Briskeby på høsten i fjor og fikk et godt inntrykk av klubben og var aldri i tvil om at han ønsket seg hit:

- Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben da jeg var på prøvespill her tidlig i november, så det var et enkelt valg da jeg fikk denne muligheten. Vi har hatt en fin dialog siden prøvespillet, så det var et stort ønske å komme hit, forteller 22-åringen kort tid før han forlot stadion for sin første trening som HamKam-spiller.

Det unge midtstopper-talentet har ambisjoner som fotballspiller:

- Målet mitt er å komme opp og fram. Derfor føler jeg HamKam er en fin klubb å gjøre det i. HamKam har også ambisjoner så det tror jeg blir en god match.

Til tross for sin unge alder har allerede Kristian tatt med seg erfaring etter spill på godt nivå.

- Jeg er en 22 år gammel midtstopper som har gått alle gradene i Molde FK før jeg gikk til Egersund i 2018-sesongen. I fjor spilte jeg for Brattvåg, forteller Strande.

I formiddag får Strande sin debut på treningsfeltet som HamKam-spiller. Noe han gleder seg til:

- Det blir veldig artig. Jeg ser veldig frem til å komme i gang og jeg er klar for å gi alt. Gleder meg til tiden fremover, avslutter Kristian Strande.

Sportssjef Espen Olsen er glad for å få inn en spiller han mener er i en perfekt alder.

- Kristian er god med ball, duellsterk og er i en perfekt alder. Dette er en spennende spiller som vi skal utvikle til å bli eliteseriespiller på sikt, sportssjefen før han haster avgårde til Børstad for dagens økt.

Velkommen til HamKam, Kristian!

 

 


Annonse fra Obos-ligaen: