Surt tap i seriepremieren

HamKam 2-3 mot Kongsvinger i seriepremieren. Våre mål ble scoret av Marcus Pedersen og Jo Nymo Matland! Vi kommer tilbake med reaksjoner i løpet av lørdag formiddag!

HamKam - Kongsvinger 2-3 (1-0);

Etter tidenes lengste oppkjøring er vi endelig i gang med tellende fotballkamp igjen. Og for et oppgjør vi starter med. Foran 200 tilskuere skal HamKam og Kongsvinger kjempe om tre poeng i runden hovedkamp. Begge lag med flere utskiftninger og nye treninger. Hvem kommer best i gang? Om nitti minutter har vi svaret. God kamp!

1 min: Vi er i gang med sesongens første seriekamp på Briskeby.

2 min: 1-0! Steinar Strømnes høyest i en hodeduell. Keeper gir retur og der er Marcus Pedersen og sender oss i ledelsen!

16 min: Gult kort til Kongsvingers nummer fem, Christian Røer.

17 min: HamKam presser på for å øke ledelsen. Kristian Lønstad Onsrud får skutt fra skrått hold. Ti meter. Keeper redder. Marcus Pedersen satte inn et nytt mål for to minutter siden, men det ble annulert for offside etter et godt slått korridor-frispark fra Jo Nymo Matland.

24 min: Skogvang vinner nedfallsfrukten etter corner. Prøver til på helvolley fra tjuetre meter. Skuddet stryker tverrliggeren.

25 min: Tobias Svendsen vinner ballen. Forserer et par meter inn i seksten. Prøver å curle ballen i lengste. Sniker seg over samme flekken av tverrliggeren som skuddet for 30 sekunder siden. HamKam kjører!

32 min: Kongvinger kommer til sin første store mulighet for kampen. Alene med keeper prøver kanten å chippe ballen mot mål. Det ender med en duell mellom Alegre og Güven to meter foran streken. Güven vinner men får ikke hodet godt nok over ballen og header den over tverrligger.

34 min: Gult kort til Lars-Gunnar Johnsen.

45 min: HamKam leder fortjent 1-0 til pause etter scoring fra Marcus Pedersen etter to min!

46 min: Andre omgang er i gang.

55 min: 1-1. Adem Güven stusser inn utlikningen etter et innlegg fra venstrekanten.

60 min: Markus Solbakken får gå umarkert i flere meter. I det han passerer tjue meter fra målet smeller han til med høyreslegga. Dessverre går den en meter over tverrliggeren.

62 min: Marcus Pedersen i dommerens bok. Blir tildelt det gule i det han forsøker å komme først på et innlegg. Treffer stopperen.

63 min: Det er det siste han gjør. Emil Sildnes og Ahmed Daghim erstatter Kristian Lønstad Onsrud og Marcus Pedersen.

71 min: Ludvig Langrekken kommer inn for KIL. Han erstatter gjestenes målscorer, Güven.

72 min: William Moan Mikalsen kommer inn til sin offisielle debut i det han erstatter en annen debutant, Anders Dieserud.

79 min: Gyuwan Lee må gå av med skade. Inn kommer Mathias Gjerstrøm.

81 min: Gult kort til Harald Holter.

82 min: 2-1! Jo Nymo Matland fornekter seg ikke. For en frisparkfot! 23 meter, i vinkelen. Say no more!

88 min: Dobbeltbytte på KIL. Vinjor og Aanesland ut. Inn kommer Marlinho og Essaeh. HamKam gjør også et spillebytte. Tobias Svendsen som har gjort en meget solid debut blir erstattet av Jarmund Øyen Kvernstuen.

90 min: 2-2. Seffen Skogvang Pedersen er uheldig og løper ballen i eget nett. Den er ufortjent.

90 min: HamKam deler poengene mot Kongsvinger etter 2-2 i seriepremieren. Våre mål ble scoret av  Marcus Pedersen og Jo Nymo Matland! Her hadde vi fortjent bedre. Vi kommer tilbake med reaksjoner i løpet av lørdag formiddag!

90+2 min: Rubén Alegre Guerra blir tildelt gult kort.

90+3 min: 2-3. Christian Røer får tak i nedfallsfrukten etter dødball og får pirket seiersmålet over streken. De svir etter en god forestilling av hjemmelaget.

OBOS-LIGAEN, SERIERUNDE 1

• Briskeby, 200 tilskuere

• HamKam - Kongsvinger 2-3 (1-0)

• Scoringer: 1-0 Marcus Pedersen (2`), 1-1 Adem Güven (55`), 2-1 Jo Nymo Matland (82`), 2-2 Steffen Skogvang Pedersen, selvmål (90`). 2-3 Christian Røer (90+2).

• Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL.

• Gult kort: Lars-Gunnar Johnsen, Marcus Pedersen, Rubén Alegre Guerra (HamKam), Christian Røer, Harald Holter (KIL)

• HamKam (4-4-1-1); Mathias Eriksen Ranmark - Steffen Skogvang Pedersen, Steinar Strømnes, Rubén Alegre Guerra, Jo Nymo Matland - Anders Dieserud, Markus Solbakken, Lars-Gunnar Johnsen, Tobias Svendsen - Kristian Lønstad Onsrud - Marcus Pedersen

• Innbyttere: Emil Sildnes for Kristian Lønstad Onsrud (63 min.), Ahmed Daghim for Marcus Pedersen (63 min.), William Moan Mikalsen for Anders Dieserud (72 min.), Jarmund Øyen Kvernstuen for Tobias Svendsen (88 min.).

• Ubenyttede reserver: Lars Larsson Jendal, Vetle Skjærvik, Kristian Strande.