Tap i generalprøven

Kampen på Jessheim stadion er slutt. HamKam taper generalprøven 3-0. Her kan du se kampens hendelser. Følg med for flere saker rundt dagens kamp i løpet av søndagen.

Ull/Kisa - HamKam 3-0 (2-0);

Årets generalprøve spilles på Jessheim stadion mot divisjonskollega, Ull/Kisa. Begge lag kriget midt på tabellen under fjorårssesongen og ser ut til å være forsterket foran kommende sesong.

Neste søndag starter alvoret for begge lag. HamKam drar til Nordre Åsen for å møte Tom Nordlie og hans sitt Skeid-lag, mens dagens hjemmelag har seriepremiere borte mot naborival, Strømmen. Men i dag skal altså laget forberede sesongen med oppkjøringens siste kamp.

1 min: Kampen er i gang.

3 min: Sverre Martin Torp med stor sjanse. Får ballen på 13 meter og kliner til på direkten. Skudd smeller utenfor stolpen.

10 min: HamKam med godt presspill de siste fem minuttene og tvinger frem flere feil av hjemmelaget, uten å få noe ut av det.

13 min: Kisa med ny god sjanse. Skudd i tverrliggeren fra 25 meter og ut til femmeter.

20 min: Ull/Kisa har fått lov til å styre spillet nå de siste ti minuttene - uten å komme til noen sjanser.

23 min: 1-0. Ull/Kisa tar ledelsen 1-0. Det blir klabb og babb i feltet og Lukasz redder flott på et skudd fra fem meter. Returen blir pirket over streken av Ole Andreas Nesset.

33 min: Ny sjanse til Kisa. Skudd fra 12 meter. Skuddet curles et godt stykke utenfor.

37 min: 2-0.. Henrik Kristiansen øker ledelsen etter nok en retur. Han får en enkel jobb med å sette ballen i mål fra tolv meter.

45 min: Pause på Jessheim stadion. Null sjanser til bortelaget og to mål i sekken sørger for 2-0 ledelse til hjemmelaget, Ull/Kisa.

46 min: Vi er i gang med andre omgang. Ole Erik Midtskogen kommer inn for en skadet Kristian Lønstad Onsrud.

50 min: 3-0. Kristoffer Normann Hansen øker ledelsen til 3-0 når han møter et innlegg og setter den utagbart for Lukasz. HamKam med en bedre start på andre omgangen i forkant av baklengsen.

55 min: Hans Norbye får står for HamKams største sjanse til nå i kampen når han fyrer et frispark fra tjue meter. Skuddet er hardt, men Hagerup i Ull/Kisa-buret redder greit.

58 min: HamKam spiller bra nå. Og Enkerud får til slutt ballen på høyresiden. Slår et innlegg som endrer retning i venstrebacken og går via stolpen og ut til hjørnespark.

66 min: Davod Arzani erstatter Luca Taouss Sveen.

77 min: HamKam kunne med litt flyt fått en redusering nå. Ole Erik har hatt et godt innhopp. Gir Sundli og Garnås noe å bryne seg på.

78 min: Jarmund Øyen Kvernstuen erstatter en småskadet Lars Brotangen og tar plassen til MIdtskogen. Midtskogen går ned som stopper.

81 min: Ciise Abshir kliner ned innbytter Kvernstuen og blir tildelt et korrekt gult kort.

85 min: Ull/Kisa har tatt tilbake initiative i kampen igjen og cruiser inn til seier.

89 min: Skogvang Pedersen som har spilt sentralt på midtbanen etter at Luca forlot banen med et godt forsøk. Passerer flere gulkledde før han avslutter smart fra 16 meter. Dessverre sniker skuddet seg et par meter utenfor lengste stolpe.

90 min: Nye store sjanser til HamKam. Først skyter Mendy fra skrått hold som keeper får slått den ut igjen. Mendy vinner tilbake ballen og spiller førtifem grader ut til Vaagan Moen som avslutter med høyrefoten fra 6 meter. Sniker seg utenfor stolpen.

90+3 min: Da er kampen ferdig. Ull/Kisa tar en fortjent seier på Jessheim stadion søndag kveld. HamKam med en bedre andre omgang, men klarte ikke sette ballen i mål. En uke til seriestart mot Skeid på Nordre Åsen neste søndag klokken 15.00. Da er gutta klare for å kjempe om poeng.

Generalprøve 2019

• Jessheim stadion, 132 tilskuere

• Ull/Kisa - HamKam 3-0 (2-0)

• Scoringer: 1-0 Ole Andreas Nesset (23`), 2-0 Henrik Kristiansen (37`), 3-0 Kristoffer Normann Hansen (50`)

• Målsjanser: 7-2

• Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad IL

• Gult kort: Ciise Abshir (Ull/Kisa)

• HamKam (4-4-1-1); Lukasz Jarosinski - Steffen Skogvang Pedersen, Lars Brotangen, Rubén Alegre Guerra, Hans Norbye - Jonas Enkerud, Lars-Gunnar Johnsen, Luca Taouss Sveen, Petter Vaagan Moen - Kristian Lønstad Onsrud - Jean Alassane Mendy

• Innbyttere: Ole Erik Midtskogen for Kristian Lønstad Onsrud (46`), Davod Arzani for Luca Taouss Sveen (66`), Jarmund Øyen Kvernstuen for Lars Brotangen (78`).

• Ubenyttede reserver: Marco Priis Jørgensen, Abubakar Ibrahim.