Tap i Sogndal

Sogndal - HamKam 4-2 (1-1);

HamKam (4-4-2); Lars Larsson Jendal - Kristian Strande (William Mikalsen, 70 min.), Vetle Skjærvik, Ruben Alegre Guerra, Jo Nymo Matland - Kristian Lønstad Onsrud (Anders Dieserud, 66 min.), Markus Solbakken, Lars-Gunnar Johnsen, Tobias Svendsen - Marcus Pedersen (Emil Sildnes, 76 min.), Jonas Enkerud (Ahmed Daghim, 76 min.).

Scoringer: 1-0 Kristoffer Hoven (1`), 1-1 Jonas Enkerud (36`), 2-1 Tomas Totland (71`), 3-1 Kristoffer Hoven (73`), 3-2 Jo Nymo Matland (89`), 4-2 Markus Brændsrød (90`).

--------------------------------------------------------

Kampen rakk knapt å starte før kveldens første ball satt i nettet. Allerede etter 52 minutter sendte Aleksander Hoven hjemmelaget i føringen etter en feil i HamKams forsvar.

HamKam våknet etter målet og var raskt fremme og yppet seg i Sogndals sekstenmeter, men uten å skape farligheter.

Kampen bar generelt preg av upresist spill av begge lag, og i perioden etter målet slet lagene med å få rytme i spillet. De gangene en av lagene prøvde seg, endte det hele med en støttepasning.

Like før pause sto HamKam for en flott kontring, anført av Tobias Svendsen som satte opp Jonas Enkerud. Sistnevnte gjorde ingen feil alene med keeper og satte inn utligningen. Resultatet sto seg til pause.

Andre omgang startet litt som den første, med upresise pasninger fra begge lag.

Begge lag følte seg også snytt for straffe i løpet av den andre omgangen. Tobias Svendsen ble felt, men en godt plassert dommer vinket spillet videre, mens Sogndal ropte på hands ved et par anledninger.

Etter 71 mintter tok kampen fyr. Totland fikk ballen ute på venstrekanten og fikk gå og gå før han plasserte 2-1 i lengste hjørne. Kun to minutter senere økte Aleksander Hoven på vakkert vis med et sjernetreff fra 18 meter. Ikke så mye Jendal med sola i ansiktet kunne gjort med den.

Håpet ble tent da Jo Nymo Matland satte inn reduseringen etter 88 minutter, men håpet forsvant da Brændsrød punkterte kampen og satte inn 4-2 på overtid.