Tap mot Lillestrøm

Lillestrøm - HamKam 2-0 (1-0);
Scoringer: 1-0 Daniel Gustafsson (42`), 2-0 Ebiye Moses (84`).

HamKam gjennomførte en solid treningskamp mot en god motstander i LSK-hallen lørdag ettermiddag. Det holdt dessverre ikke til å gjenskape det gode resultatet til unggutta fra tidligere på dagen (se egen sak).

Det er en jevnspilt første omgang hvor Lillestrøm skaper de største sjansene. HamKam skaper også noen gode sjanser, men får ingen uttelling. Uttellingen var det Lillestrøm som sto for når Daniel Gustafsson vinner en duell på bakerste å header hjemmelaget i ledelsen kort tid før pause.

I andre omgangen skapes det flere gode sjanser fra begge lag. Blant annet har Jean Alassane Mendy en stor sjanse når han bredsider ballen mot mål. Bare en god Mads Christiansen i LSK-buret hindrer angriperen vår å sette inn 1-1.

Med omlag ti minutter igjen av kampen dreper Ebyie Moses all spenning når han header inn det som ble sluttresultatet. Samtidig holder Lukasz Jarosinski oss inne i kampen før dette med flere flotte redninger etter skudd fra blant annet Mats Haakenstad og Ayagwa hos hjemmelaget.