Tap mot Øygarden

HamKam scorer tre mål, men bortelaget drar hjem til Sotra med tre poeng.

HamKam - Øygarden 3-4 (1-2);

Serierunde tre næmer seg og to lag som kjemper om sesongens første trepoenger står side om side på Briskeby. HamKam tar i mot nyetablerte Øygarden - tidligere kjent som Nest Sotra.

1 min: Kampen er i gang.

1 min: 0-1. Øygarden tar ledelsen allerede etter femti sekunder. Et innlegg heades i mål fra Aune Selland Heggebø.

2 min: Tobias Svendsen forserer nesten hele venstresiden. Øygarden forsvaret blir passivt og rygger så langt at Tobias får avsluttet. Den blir blokkert ut til hjørnespark.

3 min: Hjørnesparket er godt slått. Steinar Strømnes vinner duellen og får til en heading. Dessverre er keeperen våken og redder den. Frisk start på oppgjøret.

10 min: Kjempesjanse. Denne gangen er også Tobias Svendsen på farten. Dribler av et par mann og er alene med keeper. Ballen triller litt for for og han forsøker å tuppe den forbi Borger Thomas i buret. Keeper redder. Svendsen roper på straffe. Kan ha vært en felling i forkant der?

21 min: Lars Jendal med kjempe benparade når Øygarden kommer på en visit. Spissen kommer alene med Jendal. Men unggutten redder ut til hjørnespark.

22 min: 0-2. På den påfølgende dødballen sitter den igjen. Andreas van der Spa stanger inn 0-2.

26 min: For noen sjanser. Det vil seg ikke for HamKam. Tobias Svendsen vinner ballen. Ut til Dieserud på høyre som slår inn. Sildnes på helvolley fra åtte meter treffer tverrliggeren. På nedfallsfrukten vinner Marcus Pedersen duellen og får smelt ballen mot mål. Der redder Borger Thomas. Helt utrolig.

32 min: Gult kort til Marcus Pedersen. Forsøker å vinne ball etter et godt innlegg. Keeperen kommer først på ball. Dommer mener Marcus stempler keeper.

34 min: Annulering. Marcus Pedersen brassesparker inn ballen fra seks meter. Godt innlegg fra Sildnes. God avslutning. Dommeren dømmer offside.

37 min: 1-2! Så sitter den endelig! Marcus Pedersen avslutter på vakkert vis når han får sjansen etter et strålende innlegg fra Jo Nymo Matland.

45 min: Pause. Lagene går til pause på stillingen 1-2. Bortelaget var effektive og tok ledelsen tidlig, før dem økte ledelsen midtveis. Marcus Pedersen fikk satt inn en fortjent redusering åtte minutter før pause.

46 min: Vi er i gang med andre omgang. Ingen bytter på HamKam. Øygarden har gjort et bytte. Rimestad inn for Økland.

48 min: 2-2! Tobias Svendsen utlikner. Et godt, flatt innlegg fra Skogvang Pedersen slår flatt og hardt inn langs bakken. Inne i feltet bredsider unggutten fra Molde inn utlikningen.

52 min: Ahmed Daghim erstatter Anders Dieserud.

63 min: Øygarden foretar to bytter. Fantoft og Marthinussen kommer inn for Michael og Abelsen.

68 min: Jonas Enkerud inn for Emil Sildnes.

74 min: Antoniejevic kommer inn for Øygarden. Han erstatter Erlend Larsen.

76 min: Gult kort til Peter Sørensen Nergaard.

78 min: 2-3. Aune Selland header inn nok et mål.

79 min: 3-3! Jonas Enkerud er sikker alene med keeper. Setter den kontant i nettet.

89 min: HamKam foretar sitt siste spillebytte. Mikalsen kommer inn for Svendsen.

90 min: 3-4. Andreas Fantoft prikker ballen i lengste hjørnet fra 20 meter.

90 min: Opnes inn for Heggebø.

90 min: Kampen er slutt. Øygarden drar hjem til Sotra med full pott. Etter et oppgjør som svinger frem og tilbake i samfulle nitti.

OBOS-ligaen, serierunde 3

• Briskeby, 200 tilskuere

• HamKam - Øygarden 3-4 (1-2)

• Scoringer: 0-1 Aune Selland Heggebø (1`), 0-2 Andreas van der Spa (22`), 1-2 Marcus Pedersen (37`), 2-2 Tobias Svendsen (48`), 2-3 Aune Selland Heggebø (78`), 3-3 Jonas Enkerud (79`), Andreas Fantoft (90+2`)

• Dommer: Harald Røvig Sletner, Rustad IL.

• Gult kort: Marcus Pedersen (HamKam), Peter Sørensen Nergaard (Øygarden).

• HamKam (4-4-2); Lars Larsson Jendal - Steffen Skogvang Pedersen, Steinar Strømnes, Rubén Alegre Guerra, Jo Nymo Matland - Anders Bakken Dieserud, Markus Solbakken, Kristian Lønstad Onsrud, Emil Sildnes - Tobias Svendsen, Marcus Pedersen

• Innbyttere: Ahmed Daghim for Anders Dieserud (52 min.), Jonas Enkerud for Emil Sildnes (68 min.), William Moan Mikalsen for Tobias Svendsen (89 min.).

• Ubenyttede reserver: Andreas Hippe Fagereng, Lars-Gunnar Johnsen, Kristian Strande, Vetle Skjærvik