Tap mot Strømmen

Det blir 1-2 tap hjemme mot et hardtkjempende Strømmen-lag på Briskeby søndag kveld. Les forløpet her:

HamKam - Strømmen 1-2 (1-1);

Hjemmelaget kommer fra et surt tap på Gjemselund forrige runde, men sitter likevel igjen med positive prestasjoner som Strømmen skal få kjenne på i kveld.

Strømmen på sin side kommer fra en solid 2-1 seier hjemme mot Raufoss i forrige runde og kjemper fortsatt med nebb og klør for å unngå nedrykksumpa. Det blir med andre ord et spennende oppgjør på Briskeby i kveld:

1 min: Vi er i gang!

7 min: HamKam styrer på Briskeby. Ingen av lagene har skapt noe enda.

10 min: Straffe til HamKam.

11 min: MÅL! 1-0! Simen Bolkan Nordli setter den sikkert til venstre for keeper.

20 min: HamKam fører fortsatt. Strømmen satser på kontringer, men er ikke presise nok. Det gjør at HamKam beholder ballen store deler av oppgjøret til nå.

30 min: Stor sjanse for hjemmelaget. Markus Solbakken fører ballen i femti meter. Masse rom. Spiller Abu i perfekt posisjon på elleve meter. Abu demper ballen og avslutter rapt. Dessverre triller ballen utenfor stolpen.

33 min: HamKam spiller god fotball nå. Vinner baller i gunstige posisjoner og setter fart fremover. Solbakken spiller Nordli fri på høyre som slår inn foran mål. Der vinner Strømmens kaptein, Jahr ballen foran nesa på Abu og klarer.

36 min: Nok en gang er Nordli frisk på høyresiden. Denne gangen drar han av venstrbacken før han prøver å finne Lønstad Onsrud foran mål. En Strømmen forsvarer sklir inn i situasjonen og klarer ut til hjørnespark. På det påfølgende hjørnesparket får Nordli muligheten til å doble ledelsen. Kort corner til Sildnes som spiller ut til Nordli som står umarkert på 22 meter. Han skyter på første. Strømmen blokkerer ballen og ballen går via stolpen og ut til nytt hjørnespark som Sætra i buret plukker enkelt.

43 min: 1-1. Så scorer Strømmen ut av ingenting. En Strømmen-spiller er våken på en retur som blir slått inn igjen i feltet. Der er Sivert Gussiås våken og setter ballen over streken.

45 min: Lagene går til pause på stillingen 1-1. Det er ingen tvil om hvilket lag som har vært det beste laget på Briskeby i kveld. Målene teller og lagene er like langt før de siste førtifem.

46 min: Andre omgangen er i gang.

56 min: Kampens første gule kort går til Anders Dieserud når han feller Simen Bolkan Nordli alt for sent.

57 min: Rubèn Alegre Guerra får tid og rom. Tar med ballen og prøver seg på strak vrist fra tjue meter. Den går et par meter til side får Sætras venstre stolpe.

62 min: Strømmens målscorer, Sivert Gussiås tar et gult kort når han hindre Hans Norbye med en overgang.

65 min: HamKam ruller fint opp på høyre. Norbye slår flott inn på bakerste til Sildnes som leter etter avslutningsmuligheter. Finner ingen og spiller ut til motsatt back, Alegre som slår inn på hodet til Lønstad Onsrud som vinner duellen foran mål, Headingen går dessverre over tverrliggeren.

67 min: Lasse Bransdal erstatter Anders Dieserud hos bortelaget.

70 min: Davod Arzani og Jonas Enkerud kommer inn for Odmar Færø og Emil Sildnes. Dermed får unggutten fra Moelv sin debut i OBOS-ligaen.

73 min: Gult kort Kristian Lønstad Onsrud.

82 min: Simen Bolkan Nordli prøver skuddfoten fra tjue meter. Skuddet får en god dupp, men Sætra redder greit.

83 min: HamKam gjør sitt siste spillebytte for oppgjøret.. For HamKam kommer Jarmund Øyen Kvernstuen inn for Abubakar Ibrahim. Mens ringreven, Mustapha Achrifi erstetter Mats-Andrè Kaland.

84 min: Simen Bolkan Nordli kommer seg til nok en mulighet. Dribler seg flott fri inne i seksten før han prøver seg fra tolv meter med venstre. Morten Sætra rekker ned og holder ballen med nød og neppe.

89 min: 1-2. Så får Strømmen en målsjanse. De spiller flott opp på høyresiden. Finner Sivert Gussiås inne i feltet som avslutter på første touch. Den kryper ned i lengste hjørnet.

90 min: Tomålscoreren går av banen og blir erstattet av Ulirch Ness.

90 min: HamKam spiller en god kamp og burde vunnet etter spill og sjanser, men gjestene var effektive og satte to mot HamKams ene. Det betyr tre kjærtrengte poeng for et desperat bortelag.

OBOS-ligaen, serierunde 28

• Briskeby, 874 tilskuere

• HamKam - Strømmen 1-2 (1-1)

• Scoringer: 1-0 Simen Bolkan Nordli -straffe (11`), 1-1 Sivert Gussiås (43`), 1-2 Sivert Gussiås (89`).

• Dommer: Marius Lien, Fossum IF Skien

• Gult kort: Kristian Lønstad Onsrud (HamKam), Anders Dieserud, Sivert Gussiås (Strømmen)

• HamKam (4-4-1-1); Andreas Hippe Fagereng - Hans Norbye, Jacob Egeris, Odmar Færø, Rubén Alegre Guerra - Simen Bolkan Nordli, Markus Solbakken, Lars-Gunnar Johnsen, Emil Sildnes - Kristian Lønstad Onsrud - Abubakar Ibrahim

• Innbyttere: Davod Arzani for Odmar Færø (70 min.), Jonas Enkerud for Emil Sildnes (70 min.), Jarmund Øyen Kvernstuen for Abubakar Ibrahim (83 min.).

• Ubenyttede reserver: Lukasz Jarosinski, Ole Erik Midtskogen, Van Zan Lian Bawi Hrin, Luca Taouss Sveen.