To mål og rent bur ga tre poeng mot Ull/Kisa

Emil Sildnes og resten av gutta sikret tre gode poeng hjemme mot Ull/Kisa. Les kamphendelsene her:

HamKam - Ull/Kisa 2-0 (0-0);

HamKam skal forsøke å gjenta den gode følelsen fra 5-2 seieren borte mot Tromdsalen i forrige serierunde. Ull/Kisa ligger på tiende plass før dagens kamp to poeng foran HamKam på tolvte. Det betyr at med seier til hjemmelaget i dag så passerer vi Ull/Kisa på tabellen.

Ull/Kisa spilte uavgjort 2-2 mot Strømmen før forrige helgs serieopphold. Et oppgjør som vil huskes for at Strømmen ledet 1-0 etter femti sekunder uten å ha vært nær ballen.

1 min: Vi er i gang på Briskeby.

10 min: Rolig start på oppgjøret. Ingen målsjanser enda. Ull/Kisa med et lite grep på kampen til nå.

23 min: Kampens første store mulighet går til hjemmelaget. Emil Sildnes utfordrer fint på venstresiden før han slår et glimrende innlegg med venstrefoten. Inne i feltet får Simen Bolkan Nordli gå opp umarkert og heade ballen. Han treffer dessverre ikke helt bra og ballen går et par meter over tverrliggeren.

38 min: Stor sjanse for gjestene. Et godt innlegg fra høyre blir bokset ut av Jarosinski som blir liggende. Jo Nymo Matland redder det påfølgende skudder på streken. Ender med hjørnespark.

43 min: Espen Garnås roter i Kisa-forsvaret og Kristian Lønstad Onsrud får plutselig en god mulighet alene med keeper. Dessverre blir vinkelen for skrå og avslutningen går i nettveggen.

45 min: Etter to tilleggsminutter går lagene til pause på stillingen 0-0. Denne omgangen går nok ikke inn i minneboka til noen av de tjueto aktørene. En omgang med få målsjanser preget av mange dødballer. Flest dødballer til bortelaget.

46 min: Vi er i gang med andre omgang. Ingen spillebytter.

49 min: Jacob Egeris blir førstemann i dommerens bok da han pådrar seg kampens første gule kort.

59 min: 1-0! En sjansefattig start på denne omgangen også. Også smeller det. HamKam kommer fem mot fem. Steffen Skogvang Pedersen forserer frem til 18 meter og smeller til med vrista. Skuddet er hardt og keeper må gi retur. Der er Abubakar Ibrahim våken og setter ballen i det åpne målet.

67 min: Ull/Kisa spiller seg til en god mulighet. En Kisa-spiller får stå alene inne i seksten og vendt om. Han skyter men blir blokkert til hjørnespark.

68 min: HamKam gjør kampens første spillebytte. Emil Sildnes blir erstattet av Jonas Enkerud.

70 min: Gult kort til Abubakar Ibrahim.

73 min: Vamouti Diomande kommer inn for Alfred Schriven hos Ull/Kisa. Samtidig går dagens eneste målscorer til nå av. Ole Erik Midtskogen kommer inn for Abubakar Ibrahim.

80 min: God sjanse til hjemmelaget. Jonas Enkerud slår et innlegg langs bakken fra sin venstreside. Der kommer Markus Solbakken og skyter. Hagerup redder den ut til hjørnespark.

81 min: 2-0! Og der øker Simen Bolkan Nordli ledelsen til 2-0. Får igjen ballen fra Markus Solbakken og fyrer med venstrefoten fra 17 meter. Skuddet går via en Kisa-forsvarer og via keeper og stanga før den spretter over streken. Hans tiende mål for sesongen!

83 min: Nicholas Walstad kommer inn for Lars Ranger og Sakarias Opsahl erstatter Christian Aas.

86 min: Simen Bolkan Nordli blir erstattet av Jarmund Øyen Kvernstuen.

88 min: Godt skudd fra Ull/Kisa blir reddet flott av Jarosinski.

90 min: HamKam tar tre gode poeng hjemme mot Ull/Kisa etter mål av Abubakar Ibrahim og Simen Bolkan Nordli. Oppgjøret tok seg opp etter det første målet i det 59`minutt.