Tommy klar for ny turnering

Tirsdag og onsdag skal Tommy (bildet) igjen få måle krefter mot de øvrige gatelagene i Norge. To dager til ende skal 16 gatelag spille turnering i Tønsberg.

Det er Strømsgodset som er teknisk arrangør for årets vinterturnering. Kampene spilles i Fix Arena i Tønsberg og HamKam reiser ned for å ha det gøy.

- Å møte 15 andre lag og rundt 250 andre spillere er helt fantastisk. Å bo på samme hotell som alle de andre og møtes til festmiddag tirsdag kveld er opplevelser for livet, sier trener Kai Kristiansen, som ennå ikke vet hvor mange spillere som blir med bussen tirsdag morgen.

- Vi har hatt en veldig spesiell oppladning til denne turneringen, men er det noe denne gjengen er gode på så er det samhold. Det garanterer jeg at vi kommer til å vise fram også nå, sier Kristiansen.

Kamma har kommet i ei knalltøff pulje sammen med Sandefjord, Strømsgodset og Start.

- Vi møter veldige gode lag, men skal gjøre alt vi kan for å bite godt ifra oss. I sommerens turnering i Kristiansand tapte vi kvartfinalen i sudden death mot turneringsvinneren Fredrikstad. I den turneringen hadde vi marginene med oss, men samtidig var vi ganske gode, smiler Kristiansen.

Kampen i Tønsberg spilles over 2x10 minutter og alle innledende kampene spilles tirsdag. Dagen etter er det sluttspill.

- Vi kommer til å spille fem kamper totalt, men vi er faktisk såpass godt trent at det ikke blir noe problem. Om vi er gode nok til å slå lagene vi møter vet vi ikke ennå, men gjengen som reiser nedover gleder seg enormt til å møte de andre lagene, bo på hotell og representere HamKam på en god måte både på og utenfor banen.

Slik spilles HamKams kamper i puljespillet (gruppe A):
12:30 - HamKam - Sandefjord
14.00 - Start - HamKam
15:30 - HamKam Strømsgodse

Slik ser de øvrige puljene ut:

B: Brann, Vålerenga, Haugseund/Notodden (spillere fra begge lag) og Fram Larvik
C: Stabæk, Moss, Tromsø og Asker
D: Fredrikstad, ODD, Jerv og Lillestrøm.

Annonse fra Obos-ligaen: