Tre poeng mot Ull/Kisa

HamKam - Ull/Kisa 3-1 (1-0);

Scoringer: 1-0 Amin Nouri (17`), 2-0 Marcus Pedersen (61`), 3-0 Kristian Lønstad Onsrud (76`), 3-1 Henrik Loholt Kristiansen (90`).

Dommer: Marius Lien, Fossum IF.

Gult kort: Kristian Lønstad Onsrud, Kristian Strande (HamKam), Vegard Kongsro (Ull/Kisa)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Serigne Mor Mbaye - Jesper Taaje, Steinar Strømnes, Rubén Alegre Guerra - Amin Nouri, Markus Solbakken (Adeleke Akinyemi, 86 min.), Kristian Lønstad Onsrud, Jo Nymo Matland Kristian Strande (80 min.) - Kristian Eriksen (Jarmund Øyen Kvernstuen, 86 min.), Marcus Pedersen (Jonas Enkerud, 80 min.), Moses Ebiye (Emil Sildnes, 71 min.).

---------------------------------------

HamKam startet kampen best, og var allerede frempå tre minutter ut i kampen, når Moses satte en godt innlegg fra Eriksom over mål.

Bortelaget fikk ikke ha mye ball innledningsvis, og laget fra Jessheim slet med kant- og backspillet til HamKam. Etter 17 minutter vartet Pedersen, Onsrud og Moses med vakkert kombinasjonsspill midt i banen før ballen ble trillet ut til innleggspesialisten Jo Nymo Matland, som slo perfekt inn på bakerste stolpe, og der dukket Amin Nouri opp og banket ballen i mål!

Like etter scoringen var Marcus Pedersen nære, men avslutningen gikk rett på Ull/Kisas keeper Hagerup.

Minutter senere var HamKam frempå på ny, og denne gangen var det Kristian Eriksen som headet ballen like over fra fem meters hold. En stor sjanse for lysluggen.

HamKam spilte godt ut omgangen, og Ull/Kisa slet med å skape noe som helst. Det var nærmere 2-0 enn 1-1 når dommer Marius Lien blåste av til pause.

I andre omgang fortsatte HamKam i samme spor, og gjorde det vanskelig for bortelaget. Ull/Kisa skapte mange frispark i mot, og slet med å etablere eget spill.

En time ut i kampen kom dagens andre scoring. Hagerup så ut til å ha kontroll, men Moses var våken og stjal ballen fra en somlende Ull/Kisa-keeper før han serverte Marcus Pedersen, som takket og bukket før han satte inn 2-0 etter 60 minutter.

Målscoreren fra det andre målet, Marcus Pedersen burde fått en målgivende da han serverte Kristian Eriksen på bakerste stolpe etter 73 minutter, men den energiske løpsmaskinen klarte ikke å stokke beina og få satt ballen i mål.

Kveldsens punktering kom etter 76 minutter da Kristian Lønstad Onsrud ga det et forsøk fra godt utenfor sekstenmeteren, og ballen satt perfekt nede i venstre hjørne bak Hagerup! En flott scoring fra midtbanespilleren.

Ull/Kisa åpnet målkontoen på vakkert vis da Henrik Kristiansen plasserte et skudd helt oppe i vinkelen minuttet før slutt, men det ble med det og HamKam kunne juble for nok en seier på hjemmebane.