Truls Jevne Hagen har signert

Truls Jevne Hagen er klar for nok en sesong i grønt & hvitt!

Det er med stor glede vi nå har fått med oss Truls Jevne Hagen med på laget foran jubileumssesongen. Truls går dermed inn i sin femtende sesong i HamKam-drakta.

Modølen med 232 kamper har trent jevnlig med klubben gjennom hele vinteren og Truls og HamKam har jobbet lenge med å komme i havn med en avtale. 

Truls som har spilt fotball siden han klarte å gå gleder seg over og endelig være klar for nok en sesong med toppfotball.

- Fotball er det morsomste jeg gjør, og jeg føler jeg har mer å gi på toppnivå og da har HamKam alltid vært førstevalget, forteller Truls Jevne Hagen.

Truls i aksjon mot Nybergsund i 2017
Truls i aksjon mot Nybergsund i 2017

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den kommende sesongen. Laget, klubben og alle som er glad i HamKam må ta med seg den positive følelsen og selvtilliten vi bygde opp gjennom fjorårets sesong, fortsetter modølen. VI kommer til å møte tøff motstand hver kamp, så det gjelder å være påskrudd fra første spark for å kjempe om hvert eneste poeng, avslutter den allsidige krigeren. 

Hovedtrener, Kevin Knappen var naturligvis en glad mann når signeringen av Truls var i boks.

- Det er ingen tvil om at Truls var en vi ønsket oss fra starten av, noe som strandet på forhandlinger og frister tidligere i vinter, starter en fornøyd hovedtrener før han fortsetter.

- I starten av forhandlingene var jeg litt usikker på om motivasjonen hans var høy nok, men det han har vist i vinter har gitt meg gode svar på at motivasjonen absolutt er der vi ønsker å se. Med all den erfaringen Truls har både på og utenfor banen er dette en signering vi har ønsket oss i lengre tid, avslutter Kevin.

Velkommen tilbake, Truls!

På mandag reiser Truls og gutta til Marbella for en uke med gode treningsfasiliteter. Hamar Arbeiderblad med Rune Steen Hansen i spissen er til stede og følger laget tett, følg med.

Truls Jevne Hagen

  • Født 23. juni 1987 (30 år)

  • 214 seriekamper for HamKam

  • 18 cupkamper

  • Totalt 232 kamper

  • 10 mål

Annonse fra Obos-ligaen: