• HamKam (4-4-2); Lukasz Jarosinski - Steffen Skogvang Pedersen, Jacob Egeris, Rubén Alegre Guerra, Jo Nymo Matland - Simen Bolkan Nordli, Lars-Gunnar Johnsen, Kristian Lønstad Onsrud, Emil Sildnes - Jonas Enkerud, Ole Erik Midtskogen

• Innbyttere: Abu inn for Midtskogen 68´, Mendy inn for Sildnes 73´, Norbye inn for Nordli 81´

• Ubenyttede reserver: Andreas Hippe Fagereng, Patrick Alfei Sæbø

1: Kampen er i gang!

1: Midtskogen vinner et hjørnespark etter 20 sekunder.

2: 0-1! Simen Bolkan Nordli! For en start på kampen! Et genialt cornertrekk gjør at Simen får banke ballen i mål etter flere overhopp fra lagkameratene!

3: En meget god tart på kampen. Hjemmelaget har knapt kjent på ballen så langt.

5: Sildnes går og går, men blir presset ut mot siden og vinner et innkast.

7: Briskebybanden har også en god start på kampen. Det synges i ett!

9: Hjemmelaget har ikke fått kommet i gang enda. Slår langt når de vinner ballen, og det har vi få problemer med foreløpig.

11: Ole Erik Midtskogen er sterk når han får ballen i feltet. Vinner et nytt hjørnespark.

12: Hjørnesparket klareres

12: Stang ut fra Simen Bolkan Nordli! HamKam vinner tilbake ballen etter hjørnesparket og fosser fremover. Simen drar av en mann før han skyter fra spiss vinkel i krysstanga og ut.

14: God jobb av Sildnes som kommer til innlegg. Treffer Bolkan Nordli, men Ottestad-gutten rekker ikke å stokke beina og ballen går ut til utspark.

15: Nære 0-2! Emil Sildnes er igjen frempå, og denne gangen skyter han selv bare centimetere utenfor lengste stolpe.

16: Nå skjer det mye her! Hjemmelaget bryter og kan kjøre en overgang. De kommer seg forbi Matland, men innlegget blokkeres til hjørnespark.

17: Hjørnesparket blir klarert.

19: Tromsdalen presses langt tilbake, men får et frispark og tid til å puste.

21: Hjemmelaget har mer ball nå.

23: HamKam har tatt tilbake kommandoen etter at hjemmelaget fikk trille ball i et par minutter.

25: Lavere intensistet nå. HamKam triller ball.

27: Lønstad Onsrud ligger nede etter en smell i brystet. Kommer seg etterhvert på beina igjen.

29: Utrolig at det ikke blir 0-2! Først er keeper nede og tar skuddet til Enkerud før returen havner hos Sildnes, som skyter rett i et TUIL-bein! Aiai...

31: Tromsdalen prøver seg fremover, men HamKam er gode og vinner raskt tilbake ballen. Gode i gjenvinningsfasen den første halvtimen.

33: Hjemmelaget nære! En pasning ser ut til å bli brutt, men ballen sklir av foten til Skogvang Pedersen og havner hos Lysvoll, som skyter via en Hamkam-spiller og like utenfor til corner. På corneren må Jarosinski ut i full strekk etter en god heading mot lengste kryss! God redning fra Jarosinski. Tromsdalens første muligheter er store!

35: Hjemmelaget mer på hugget nå. Får ny corner, men det blir aldri farlig.

36: Hjemmelaget nære igjen! Lysvoll kommer alene med Jarosinski, men polakken redder nok en gang! TUIL har virkelig fått blod på tann nå.

37: Midtskogen vinner ballen gunstig og kan sette fart mot mål, men får ikke kontroll på ballen og blir tatt igjen.

38: Hjemmelaget får frispark i god innleggsposisjon. Ebber ut i ingenting.

40: Tromsdalen har trua på utligning før pause, men kommer ikke til sjanser selv om de presser høyt nå.

43: HamKam har tatt over igjen

45: PAUSE

46: Andre omgang er i gang.

49: 0-2! Simen Bolkan Nordli skyter kontant i venstre hjørne etter en tids HamKam-press.

51: Hjemmelaget fortsetter å prøve selv etter en tung start på omgangen. Mye vilje i dette TUIL-laget til tross for mager poengfangst og sisteplass.

53: Sildnes drar seg inn i banen og skyter via en TUIL-fot og til corner.

54: Corneren fra Matland er god, og treffer hodet til Midtskogen som header over.

56: Hjemmelaget prøver, men sliter på siste tredjedel. Nok en gang går en gjennomsbruddspasning rett til en HamKam-spiller.

58: Briskebybanden fortsetter å levere i andre omgang.

60: Tromsdalen redusterer til 1-2 på et hjørnespark ved Vegard Lysvoll. TUIL-spilleren stanger ballen i nettet.

63: Hjemmelaget kommer til avslutning fra spiss vinkel, men Jarosinski er nede og redder enkelt.

65: 1-3! Matland slår en god corner inn og treffer Ole Erik Midtskogen nok en gang, men denne gangen treffer tysetningen målet! Flott heading av "Æljen fra Tynset"

67: Hjørnespark til TUIL, men Jarosinski er ute og bokser.

68: Spillerbytte: Ole Erik Midtskogen ut, Abubakar Ibrahim inn.

70: HamKam har ball, men hjemmelaget presser HamKam og forsøker å tvinge frem feil. Vi håndterer det bra foreløpig.

73: 1-4! Abubakar Ibrahim scorer kun minutter etter at han kom på banen! Skyter via et TUIL-bein og i en bue over keeper.

73: Mendy kommer inn for Sildnes

75: Mendy kommer alene med keeper, men TUILs sistekanse varter opp med en flott redning.

77: Straffe til TUIL.

79: 2-4. Andreassen setter straffen i mål.

80: Jarosinski får gult kort for uthaling av tid. Litt vel tidlig av dommer der.

81: Norbye kommer inn for Bolkan Nordli

82: Hjørnespark til HamKam. Stanges unna.

83: Frispark til Hans Norbye.

84: Gult til Egeris som stopper en overgang.

85: Hjemmelaget har ikke gitt opp, og prøver å få en ny redusering, men de grønne ofrer seg i duellene.

87: Norbye, Abu og Mendy lager vanskeligheter for hjemmelaget på overganger.

88: 2-5! Jean Alassane Mendy pirker inn dagens femte mål!

90: Corner til Tromsdalen. Klareres.