Twiddy: - Blir hardt straffet

VIDEO/BILDEGALLERI: Her er August Jenssen (bildet) nære på å løpe inn 3-1 ledelse etter et innlegg fra høyresiden. I stedet går Stabæk G19 opp og utlikner kort tid etter. Hjemmelaget vant til slutt 5-2. Hør hva Chris Twiddy sier om oppgjøret:

Stabæk G19 - HamKam G19 5-2 (1-1);

HamKam spiller en god hjemmekamp mot et godt Stabæk-lag. 5-2 tap er en hard straff. HamKams unggutter tar fortjent ledelsen etter halvspilt første omgang. Andreas Strandlie slår inn til August Jenssen som kliner til med helvolley inne i feltet. Han treffer det nærmeste hjørnet og Stabæk-keeperen er sjanseløs.

Rett før pause utlikner hjemmelaget når Christopher Hurleen får pirket inn en ball fra kort hold. Etter pause staret Stabæk best de første fem minuttene før HamKam tok over kontrollen igjen. Rundt kvarteret spilt kommer Sondre Skogum seg fri på høyresiden. Slår et godt innlegg. I duellen inne i feltet treffer en Stabæk-forsvarer Jørgen Holmlund som sørger for at ballen dyttes inn i hjørnet og bortelaget opp i ledelsen nok en gang.

Med tjue minutter igjen av kampen tok effektiviteten over for hjemmelaget. De scorer fire mål etter at HamKams unggutter burde ha økt sin ledelse på forhånd. Dermed vinner Bærum-guttene 5-2 i en kamp hvor HamKam gjør en god figur og kan ta med seg masse positive opplevelser hjem - tross tap.

Hør hva Chris Twiddy sa etter kampslutt:

Se bilder fra kampen:

Interkrets A, serierunde 10

• Nadderud KG 2, 36 tilskuere

• Stabæk G19 - HamKam G19 5-2 (1-1)

• Scoringer: 0-1 August Jenssen (24`), 1-1 Christopher Hurleen (39`), 1-2 Jørgen Holmlund (58`), 2-2 Nicholas Nyquist (70`), 3-2 Younes Amer (81`), 4-2 Nicholas Nyquist (94`). 5-2 Alexander Torvund (90`)

• Målsjanser: 8 - 6

• Dommer: Eirik Wisted-thu, Ready

• Gult kort: Kasper Strøm (Stabæk G19), Jørgen Holmlund (HamKam G19)

• HamKam G19 (4-4-2); Petter Jensen - Henrik Thorkildsen, Martin Østlie Pettersen, Davod Arzani, Sondre Skogum - Elias Munkelien, Van Zan Lian Bawi Hrin, Luca Taouss Sveen, Jørgen Holmlund - Andreas Strandlie, August Jenssen

• Innbyttere: Herman Ånberg for Andreas Strandlie (76 min.), Mathias Hjemsæter for Elias Munkelien (86 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.