Twiddy: - Vi møter ikke opp fra start

VIDEO/BILDEGALLERI: Her kommer nyervervelsen, Magnus Mikkelsen seg bort fra en av flere taklinger denne ettermiddagen. Nordstrand G19 ville mest og vant fortjent 2-0. Hør hva Chris Twiddy sa etter kampslutt:

Nordstrand G19 - HamKam G19 2-0 (1-0);

Torsdagens oppgjør mellom Nordstrand G19 og HamKam G19 som sparket i gang høstsesongen i Interkrets A endte med tre poeng til laget som kriget best. Det var ingen kamp preget av god fotball og mange målsjanser. Det ble en krig om poengene, En krig hjemmelaget vant.

Kampens første målsjanse kom etter et kvarter spill. Marius Johnsrud får ballen etter et raskt frispark. Tar to touch før han avslutter fra tjue meter. Ballen curler inn i nærmest hjørnet.

Etter målet kjører Nordstrand på, og har et skudd i tverrligger og en avslutning på åpent mål hvor Andreas Hippe Fagereng får kastet seg rundt og reddet på mesterlig vis før pausesignlet. Hjemmelaget ledet dermed 1-0 over et svakt bortelag etter de første 45.

I andre omgang var gjestene med i krigen, og spilte seg til et par farligheter før Nordstrand kom til hektene igjen. Størst var muligheten til Jørgen Holmlund etter et godt innlegg fra høyresiden. Jørgen rekker ballen før keeper, men blir forstyrret nok til at avslutningen går utenfor. Med litt mer hell i spretten på ballen kunne den truffet Magnus Mikkelsen som nesten rekker ballen på åpent mål.

Andreas Hippe Fagereng gjør nok en god redning før Nordstrand øker. En Nordstrand-angriper kommer alene med modølen som gjør seg stor og får skotuppen på ballen og avverger første mulighet. Kun fem minutter senere kommer en tilsvarende mulighet. Denne gangen er Bjørn Kristensen sikker og legger ballen forbi Fagereng og i det åpne buret og spikrer sluttresultatet til 2-0.