Vaagan Moen viste vei

Lillehammer - HamKam 2 2-2 (1-0);

Lillehammer fikk en kjempestart når George Robert Collett-McCartney header inn et korridorfrispark allerede etter 80 sekunder. Lillehammer viste seg fra en god side, og spilte en god førsteomgang, men Marco Priis Jørgensen og HamKam-forsvaret ryddet greit unna det som kom. Samtidig spiller HamKam seg til par gode muligheter også, uten uttelling. Nærmest i første omgang var Henrik Thorkildsen når han får ballen på høyresiden inne i sekstenmeterfeltet. Fyrer av et godt skudd som sneier lenge stolpe og treffer ballgutten ved siden av målet.

En knepen ledelse til hjemmelaget til pause ble fort hentet inn når Petter Vaagan Moen bestemmer seg får å curle et frispark fra 23 meter i lengste hjørnet kort tid etter pause. Kvernstuen ble felt og 35-åringen som kriget både høyt og lavt i kveld stilte seg opp og var sikkerheten selv.

Det tok ikke mange minuttene før hjemmelaget igjen skulle ta ledelsen. Unggutten Simen Kjelstrup Smestad hos Lillehammer fikk plutselig god tid inne i feltet og traff godt med vrista og utagbart for Priis Jørgensen.

HamKam har mye ball utover i andre omgangen, og det er ikke ufortjent når Petter Vaagan Moen nok en gang setter kjeppene i hjulene til opprykksjagende Lillehammer. Denne gangen skaffer han frisparket selv og fra 19 meter legger han den under muren og i nærmeste hjørnet. 2-2.

Med litt mer presisjon i kontringene utover i andre omgang kunne det blitt flere mål på Stampesletta fra begge lag, men det ender 2-2. En godt gjennomført bortekamp og et poeng mot et godt fotballag fra Lillehammer tar vi med oss hjem til Hamar.

Hør hva hovedtrener, Stig Holmen sier etter kampslutt:

4. divisjon avdeling 2, serierunde 3

• Stampesletta, 146 tilskuere

• Lillehammer - HamKam 2 2-2 )1-0)

• Scoringer: 1-0 George Robert Collett-McCartney (2`), 1-1 Petter Vaagan Moen (47`) , 2-1 Simen Kjelstrup Smestad (51`), 2-2 Petter Vaagan Moen (62`)

• Målsjanser: 7-6

• Dommer: Marcin Jaskolski, Storhamar Fotball

• Gult kort: Jay Lloyd Beckford, Sondre Skogum (Lillehammer), Lars Brotangen, Luca Taouss Sveen (HamKam 2)

• HamKam (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Henrik Thorkildsen, Lars Brotangen, Håvard Aasjord Lomsdalen, Davod Arzani - Andreas Strandlie, Van Za Lian Bawi Hrin, Petter Vaagan Moen, Herman Ånberg - Jarmund Øyen Kvernstuen, Magnus Molberg

• Innbyttere: Luca Taouss Sveen for Van Za Lian Bawi Hrin (46 min.), Mathias Hjemsæter for Magnus Molberg (74 min.), Ole-Magnus Kvernvolden for Henrik Thorkildsen (74 min.), Martin Hoel for Davod Arzani (74 min.), Sjur Sætre for Andreas Strandlie (81 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.